Kidsen sover, mannen är iväg och jag har precis ätit en pizza!

Så ser min lördagskväll ut! Vi har fortfarande inte fått igång tv:n (eller telefonen för den delen) för vi väntar fortfarande på att Telia ska skicka oss ett kit så vi kan komma igång. Ikväll är det fotboll på tv så sambon åkte precis iväg för att se den - men innan dess så köpte han en pizza till mig så jag fick prova pizzerian här i området!

Kidsen sover, jag är trött, ingen tv... så det får bli lite bloggande sen så säger jag också god natt!

Igår var vi på Ikea och köpte PAX garderoberna till tjejerna, de som är 77 cm höga. När kidsen hade somnat så satt vi uppe till 00.30 och monterade dem. Vi var sååå trötta, men det var väldigt skönt att gå och lägga sig och veta att möblerna var helt färdiga för att stuva in i rummet på morgonen.
Så det var det vi gjorde i morse. Ut med det gamla skåpet (blocket så klart :) och in med det nya. Jag har också hunnit lacka dit "gubben" som min dotter Zofia ritade när hon var 2 år. Den blev faktiskt superbra, jag är mycket nöjd!

Innan idag var jag o lilltjejen Nåmi på stan medans Zofia var på bio. Det blev lite smått & gott, bla små figurer - poliserna i Pippiböckerna, Prussiluskan, Petsson & Findus, Laban nyckelring, Alfons kalasinbjudningskort m.m. Hittade en superbra affär på Triangeln/Malmö som hade allt detta.... får panik av BR leksaker och hittar sällan nått där!

Jo, till mig köpte jag en vaxduk, 2,5 meter lång på Åhlens. Det känns som om det kan behövas till ett nytt bord på ett barnkalas :)

Lite bilder från idag... min fina vaxduk :)


image339

Presentpappret & julkorten hittade jag också på Åhlens....


image340

Lilla gubben kommer på plats. Hela resultatet får ni se när jag fått i ordning skåpet, handtag m.m ska också monteras på det.

image341

image343

image344

God natt! Imorgon väntar nya äventyr - förmodligen blir det tapetsering i hallen :)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Bella

Fin vaxduk :D

2007-11-17 @ 22:30:28
URL: http://bellaahs.blogg.se



Postat av: Cissan

Så fræsigt det blir med gubben!
Det kommer att bli kanonbra! Så roligt med eget
kram

2007-11-18 @ 12:28:35
URL: http://www.dsign.blogg.se



Postat av: Maja

"Gubben" var verkligen en rolig idé och ett bra sätt att spara en fin teckning på. Hur har ni gjort själva mallen? Kram Maja

2007-11-18 @ 13:12:15
URL: http://cactusvit.blogg.se/



Postat av: Malin

Hejsan! Jättefin tavla med teckningen på. Hur gjorde du mallen av Overheadplast egentligen? Smart idé. Jag har scannat in nårra av barnens teckningar & skrivit ut & gjort tavlor av. Extra oligt när dom har gjort mästerverken. :)

Jag blir lite nyfiken på bordet där vaxduken ligger. Det är valnöt med metallben va? Jättesnyggt! Är ju ute efter nytt kökdsbord. Snygg vaxduk du har hittat!! Ha en skön Söndag!

2007-11-18 @ 15:39:20
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/



Postat av: Camilla

Maja & Malin... mallen trycktes ut på overheadplast, sedan så klippte jag bort själva gubben så det blev ett spår kvar till lacken. Det var lite pilligt o liiite färg kom utanför så jag fick pensla till lite färg där var det runnit ut.

Bordet är från Ilva, men de säljer det inte längre i valnöt - vi köpte det sista bordet som var utställningsbord. Nu säljer dem bara det i vitt o svart tror jag!

2007-11-18 @ 19:46:42
URL: http://husnr8.blogg.se



Postat av: Marie

Hej!
Ville bara tacka för en underbar blogg. Jag läser den med största nöje. Bygger hus själv och suger åt mig all inspiration som finns och här finns det mycket...! Fast mest slås jag av vilken otrolig energi du verkar trots små barn och bebis i magen.

Hälsningar Marie

2007-11-18 @ 22:10:58



Postat av: Isabelle

Gokväll! Det är verkligen roligt att följa dig och hur ni fixar iordning i huset undan för undan. Hur orkar du?! Jag är mäkta imponerad!!! Men snyggt blir det i alla fall. :-D Trevlig vecka på dej!

2007-11-18 @ 22:40:41
URL: http://fixaodona.blogg.se



Postat av: susanne f

God morgon Camilla
Som alltid väldigt fint, vad bra det blev med gubben.
Snart kommer jag och kollar....
Kram

2007-11-19 @ 07:36:30
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/



Postat av: Anonym

Länka på du! Jag har redan varit inne och läst hos dig, länkar tillbaka!

2007-11-19 @ 13:50:51
URL: http://litensysteryster.blogspot.com/



Postat av: Malin

Hej Camilla! Tack för ditt svar! :-) Så fint det blev med gubben på skåpet!!! Du ska va helnöjd! Gillar den rosa tapeten skarpt! Ha det så fint!!

2007-11-20 @ 17:15:41
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/



Postat av: Hilajn

Vilken kul idé. Funderar genast på om detta skulle kunna va ngt för dotterns tråkiga och fula garderob:D Duttade du färg eller använde du sprayfärg? Trevlig helg.

2007-11-24 @ 18:43:36
URL: http://hilajns.blogg.se



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...