Rosa detaljer...

Jag är och har alltid varit en ROSA person! Inte för mycket rosa, men nån detalj lite här och där i vårt gråskaliga hem tycker jag är fint... Sååå, igår när jag var på Rusta och skulle köpa mopp till städningen av nya & gamla huset, så hittade jag denna silvriga med rosa microfiberduk och rosa hundbajspåsar.. hehe... ja, det var inte svårt att välja mopp kan jag säga!

Till er som har småbarn/blöjor i huset rekomenderar jag hundbajspåsarna... både att ha vid skötbordet & i skötväskan, de är suveräna (ja, lukttäta är väl det jag vill ha sagt :) !!!

image154

image155


Bilder från RUSTA

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Petra

fin mopp, en sån ska jag härmas att köpa. Jag gillar oxå rosa men har inget i hemmet som är rosa, ja, mer än dotterns rosa rum då. hade jag haft blöjbarneller hund hade jag gärna köpt bajspåsarna. Dem var superfina.
ha en finfin helg.

2007-09-14 @ 09:17:36
URL: http://godisfrun.blogg.se



Postat av: Johanna

Aha..vilket tips..hundpåsar, det ska jag testa, va kul med rosa oxå..passar ju bra till brunt...=)..nä..fy vad lågt..*fniss* skojar bara..rosa är fint, ha en fin helg!

2007-09-14 @ 10:08:18
URL: http://radhusidyll.blogg.se



Postat av: Camilla

Petra: De hade väldigt mycket i rosa, bla en tvätthink också & tvättkorgar. Man kan ju såklart inte ha för mycket i heller, men ibland kan det vara kul med litta färg!
Johanna: Hehe... rosa & brunt är en väldigt fin mix... kommentaren made my day :)
Trevlig helg tjejer!

2007-09-14 @ 11:40:35
URL: http://husnr8.blogg.se



Postat av: Maja

Men vilka roliga moppar, måste nog också ta mig en tur till Rusta. Frågan är vad min sambo tycker om att städa med en rosa mopp! =) (Men den var läcker)

2007-09-16 @ 09:11:59
URL: http://cactusvit.blogg.se/



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...