Målaren...

Nästa vecka (hoppas vi) kommer målaren för att måla om en del väggar som inte blev bra under husets byggperiod. Vi har bestämt oss för att även passa på att få målat en fondvägg i matdelen, i mörk grått. Det är alldeles för ljust just nu och jag tror att vi får en mer ombonad känsla med mer färg - om grått nu är en färg :)

image525
Vi får se som sagt i nästa vecka... här är en hel del saker som inte är klara än. Toastolen sitter fel, man sjunker in i golvet på ett ställe, köksluckor som är skrapade och väldigt många småfel lite här och där... allt ska rättas till nu de närmsta veckorna och det innebär att vi ska ha hantverkare här lite då o då. Väldigt jobbigt när man har en bebis hemma... puh - längtar tills allt är över! Sedan börjar det roliga... att fixa trädgården :)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: anette

Trist med alla småfel, men skönt att det blir fixat till slut. Är detta fel som upptäcktes vid slutbesiktningen? Jag tror det blir jättesnyggt med en mörkgrå fondvägg (är själv väldigt förtjust i grått).

2008-02-20 @ 10:55:59
URL: http://vibyggerhus.blogg.se



Postat av: Johanna

Grått tror jag kommer bli jättesnyggt!

2008-02-20 @ 11:38:16
URL: http://inredning.webblogg.se



Postat av: Perlan

Det kommer säkert bli jättefint med den mörkgrå fondväggen!
ni skulle byggt ett Eksjöhus så hade ni sluppit en massa fel! hahahahaha Skoja bara ;-)
kram

2008-02-20 @ 14:17:27
URL: http://www.perlan.org



Postat av: Camilla

Anette: var inne på din sida o kikade lite, det ska bli spännande att se hur det går för er!
Perlan: hehe... ja, vi skulle byggt med Eksjöhus :)
Jag trodde att Götenehus skulle vara MYCKET exklusivare än vad det är... jättefina arkitektritade hus, bra leverantörer... men de som bygger husen är icke kunniga!!!

Jag hoppas målarna gör ett bra jobb nästa vecka (om dem nu kommer... litar inte längre på att nått ska bli rätt) för jag längtar tills den gråa färgen kommer upp! Annars får jag ta o göra det själv :)

2008-02-20 @ 14:57:39
URL: http://husnr8.blogg.se



Postat av: Isabelle

Lite reklam för Nordsjö ser jag... :-D Sånt gillar jag! Grått blir nog superfint! Hoppas alla smågrejor blir fixade nu då.

2008-02-20 @ 17:24:50
URL: http://fixaodona.blogg.se



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...