Ahhh...

Jag håller ju på för fullt i vårt sovrum med datordelen... Billybokhyllan är uppe + att jag har lackat den vit idag. Ikeas vita möbler är oftast vitgula så därför fick den lackas om med en riktig vit färg.

För 2 timmar sedan sågade jag för fullt på Byggmax... skulle fixa ett underrede till nya skrivbordet men det blev INTE bra. Eller det blev inget snyggt, benen (som jag tagit från vårt gamla matbord) var lite för tradiga till det jag hade tänkt mig. Jag får väl svänga förbi Bauhaus och köpa metallben i stället... så nu sitter jag med värk i "sågararmen" istället o inget bord *snyft*

Pinnstolen är klar och den blev så fin!

Jo, för ett tag sedan berättade jag att målaren hade fått vattenkoppor... vår dotter fick det i söndags så det verkar som om det går runt här i området! Tur att man har haft det som barn!

Inga bilder idag tyvärr... men det kommer snart :)


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: anette

Trist med benen, men bra ändå att du kom på det i tid. Alla vi tjejer i familjen fick vattenkoppor när Ida var 6 månader, och jag fick det först. Trodde att jag haft det som liten men tydligen inte. Tack och lov blev det ganska lindrigt, massor av koppor överallt men inte så hög feber. Det blir spännande att se datorhörnan när den är klar.

2008-03-04 @ 21:49:55
URL: http://vibyggerhus.blogg.se



Postat av: Lise

Vaddå?? Jag tycker nog allt att Billyhyllorna jag har här hemma är vit-vita iallafall.. Eller så är jag kanske färgblind ;P

2008-03-04 @ 22:02:39
URL: http://liseliv.blogspot.com



Postat av: Camilla

Lise: Den vita färgen på Billys går åt det gula hållet många snickerier gör det. Om man sätter te x Billyn mot en vägg som är målad med lite grått i så ser man skillnaden direkt... annars så tänker man faktiskt inte på det. Kollar man på olika färgkartor så slutar färgerna på t ex -N, -Y- R... det står för de olika kulörerna som finns färgen. Det finns många vita färger :)
Anette: Mmm, det är inget roligt med vattenkopporna... tycker så synd om min dotter! Ja, o dessa bordsbenen...

2008-03-04 @ 22:13:30



Postat av: Ulli

Ser fram emot att få se bilder. Det hela låter riktigt snyggt!

Ha en bra onsdag.
Kram Ulli

2008-03-05 @ 05:10:51
URL: http://inredningmedmera.blogspot.com/



Postat av: Nettan

Aldrig kul när det " skiter " sig, man vill lixom få saker gjorda på en gång.. =0)
Ska bli kul & se din data hörna när det är färdigt !!
Ha det gott // Nettan

2008-03-05 @ 07:59:39
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...