ODDA??? !!!

Planerar sonens rum och funderar lite över säng. Han är knappt 2 år men jag funderar redan på en "riktig" säng åt honom, en 90X200 och då har jag kollat på ODDA sängen från Ikea!!

Den är stor & hög och Maxens rum är inte så stort så jag är rädd för att den blir för "maffig" - är det någon här som har ODDAsängen?? För/nackdelar???

Det bästa med ODDAsängen är ju helt klart förvaringslådan/extrasängslådan... det kommer ju en dag då han också vill ha kompisar över natten!

Så, jag vill höra för & nackdelar :)



Har också kikat lite på ANTONIUS väggskena med hyllplan... den skulle funka bra i rummet! Har lite olika idéer om hur jag kan göra den mer personlig... litta färg & sånt! Får bli Ikea i nästa vecka för vidare planering.. måste klämma på allt innan jag bestämmer mig :)



 

Bilder från www.ikea.se


Idag är det förresten VAB igen . Maxen var uppe halva natten med hög feber och ville dricka hela tiden. Själv mår jag INTE så bra i heller efter sprutan, så det lär bli en ordentlig mysdag för oss båda!! Alvedon tack!!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Nilla

Vi köpte Odda-sängen till sonen som är 5 år. Fördelar: Den har huvudgavel och sidogavel och förvaring. Nackdelar: Den är hög... så här i efterhand hade jag valt en normalhög säng istället. Jag ville helst haft en dagbädd typ Ikea Hemnes, men den fanns bara i br: 80 cm vilket är dumt.

2009-11-18 @ 09:05:56
URL: http://tankebubblor.blogg.se/



Postat av: HUSnrNIO

Har ingen erfarenhet utav den där men min första tanke var positiv då man kan förvara inunder den. Hoppas du hittar ngn som känns bra.

2009-11-18 @ 09:24:29
URL: http://hilajns.blogg.se/



Postat av: Ida

Ovilken härlig blogg jag hittade till!! Hit måste jag komma tillbaka Kram

2009-11-18 @ 11:03:05
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com



Postat av: Linda

Vi är också hemma, jag är förkyld med ont i halsen och hosta :-( Krya på er!

2009-11-18 @ 11:46:36
URL: http://mammaganton.blogg.se/



Postat av: mia

vi har oddasängen till vår 5-åring. jag tycker den är kanon med legoförvaring under... senare ska vi köpa till extrasängen när det är dags för övernattningar.

2009-11-21 @ 15:43:01
URL: http://miabillmark.skolbloggen.se



Postat av: Mia

Min 6-årige son har sängen Odda med sänggaveln (bokhyllan) vid fotänden, vi är väldigt nöjda, så skönt med väggar runt så inte tapeten blir förstörd. Nu har han en vanlig madrass i som är lite hård, det blir mjukare med en resårmadrass, men då blir sängen lite högre. Jag gillar förvaringslådorna under, men de går tyvärr inte ända in, så det blir luft bakom, men där har vi leksaksbackar som inte används så ofta. En extrasäng under är ju bra att ha till kompisar, hoppas den finns kvar om vi vill köpa den senare ;o)

2009-11-23 @ 23:28:23
URL: http://tallglantan.blogspot.com



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...