På gång i skrivande stund...

O det är inte läge för det då sonen fyller fyra o kalas om endast 3,5 timmar i vårt hus ska infinna sig. Mannen är på Ikea med lilla listan från mig och jag o kidsen fixar på tjejernas rum. Idag flyttar vi upp sängen... Kalas eller inte kalas...


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Du är verkligen på G!

Emmas säng är också uppflyttad, funderar dock på att flytta ner den igen även om förvaringsytan under är toppen i hennes lilla rum. Emma själv är lite kluven om hon vill flytta ner den eller inte.



Jag höll dock på att dö ihjäl mig när hon ramlade ner från den en natt. Allt gick bra och hon skadade sig inte dock, och vi har förlängt sovskyddet. Har ångest varje natt och bullar upp med kuddar och gosedjur även fast sovskyddet nu borde räcka.

2011-12-28 @ 14:52:09
URL: http://www.majamyra.se



Postat av: camilla

Hehe.. tack för den :) har lite Ågren för det med att man just kan trilla ner, men vi får också bygga upp en kant.. har du foton på din?

2011-12-28 @ 15:32:30
URL: http://husnr8.blogg.se/



Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Förlåt jag ville inte att det skulle låta som om jag vitade med en pekpinne här nu. Hppas du inte tog det så. Jag har hittat lite bilder (inte så vackra) på bygget i min blogg. Jag borde ha lite bättre ordning på mina kategorier märkte jag.



http://majamyra.se/?p=2098



http://majamyra.se/?p=1802



http://majamyra.se/?p=1755

2011-12-29 @ 10:43:43
URL: http://www.majamyra.se



Postat av: Anonym

Hihi... Nä, skulle vara lite rolig bara. Men My goood vad orolig jag är för att hon ska trilla... Men, men... Nu är de damage done. Ska in o kika på ert nu. Ajöken fröken...

2011-12-29 @ 10:46:18



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...