Lång dag...

Oooh, idag har det varit en lång dag, verkligen lång och den är inte slut än. Avslutar kvällen med två koppar VANILJTE, lite photoshop och bloggande, så dagen blir fulländad :)

Efter jubbelijubb idag så var det raka spåret till SKOLAN på dotterns DJURKARNEVAL... trodde ju att det skulle varit för några veckor sedan, men virrig som denna familjen är med alla tillställningar så var det alltså IDAG!!

Min dotter var ZEBRA... så söt - alla var söta.
Underbart att se åttaåringar i hemmagjorda djurkostymer. En hade en elefantsnabel av toarullar - väldigt kreativt!!

Efteråt så var det picnic på skolgården... hihi.. vi hade pepparkakor med oss enligt barnens önskemål. Smakade si så där kan jag säga på en VARM sommardag... men fick ju lyssna på kidsen!






Mannen fotade picnicen och jag fotade min lilla zebra :) Dagens föräldrar... kameror på mobilerna, videokamera och så en systemare... behöver en personlig assistent som kan framkalla allt åt oss :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu på kvällskvisten så var jag & Marie ute på Geocashing, gissa om vi fann nått - JAPP!! EN liten skatt i ett buskparti, sjukt nog sprang vi rakt på den direkt. Kommer bilder ino snar framtid :)

Go kväll på er!


Vår mat...

Oooh, måste tipsa om 2 tjejer som driver VÅR MAT i Nässjö!
De har en butik med kött, charkuterier, surdegsbröd, grönsaker och tillbehör... och som är supergott och det vet jag för de höll i maten på vår senaste KONFERENS!



Storkok i vårt visningshus till hela vår styrka...



Efterrätten...
...o till lunch serverade dem GULASCH med en klick kräm fräs!



Det växer så det knakar...

Bokstavligt! Det regnar titt som tätt, solen kommer fram titt som tätt och grönskan FRODAS!! Hänger ju knappt med :) Under dagen när man jobbar så hinner det växa så det nästan knakar och man får en chock när man kommer hem!!

I helgen så gick jag till ATTACK på ogräset, för det växer också (tyvärr)... bakom vårt plank på baksidan av huset så var det en halv meter ogräs. Jag troode att det tillhörde allmänningen då vi har gräsmatta & bäck utanför men här om dagen när kommunen ansade gräsmattan så lämnade de kvar en meter utanför vårt plank ORÖRT!!

Så verkligen, det var attack på det! En rätt så skön känsla måste jag erkänna. Ni vet, ogräset har så sjukt långa RÖTTER så man bara MÅSTE få bort allt. Jag blir lite smått tokig när jag gör det. Lämnar man mot all förmodan en liten liten rot kvar så har man en halv meter på bara några dagar igen... och vem tackar inte nej till litta motion på köpet :)

Har några nya planer på gång till framsidan... och baksidan ska vi inte ens tala om!!

P E R G O L A är på G... åtminstone i lilla skallen. Mannen och jag har filat på en pergola i 2 år nu, ska det bli denna sommaren?? Får se... men filning är på g i alla fall!!




Maxen fick syn på "NYA" kvasten idag... attack på den :)

Har en rätt så stor butik vid sidan om mitt jobb som verkligen lever upp till sitt namn OASEN... brukar slinka in där på lunchen... otroligt många växter, speciellt nu till sommaren. Jag har jäkligt mycket nu... köper bara perenna växter, men det är ändå alltid en härlig känsla att komma hem med nytt. Tur att man fortfarande behöver piffa krukorna från år till år så man har anledningen att frossa i nya växter!

Hur går det med era trädgårds/balkongplaner... vill veta o vill se bilder. Så kul att se andras planeringar!!


Planering...

Imorse vaknade jag till FRUKOST på sängen, vändstekta ägg, kaffe och smörgås - en härlig mysmorgon med familjen! Kunde inte blivit en bättre start på MORS DAG!!

Efter frullen så forsatte vi dagen i sovrummet... vi tog fram gamla fotoalbum med foton från New York och letade fram gamla anteckningar från förra resan och lilla kartan... riktigt mysigt att gå igenom allt!

Håll i er nu... mina planeringar kring resor är otroligt välplanerade... haha...



Sist åt vi sjukt mycket SUSHI och det lär vi även göra nu...







Förra gången så var jag ute efter BARNSAKER när vi var där, inte denna gången kan jag säga.

Vi tog faktiskt graviditetstestet i New York med mellersta... häftigt minne. Semestern blev ännu bättre när vi plötsligt visste att vi skulle få ett syskon... vi visste dock inte att vi skulle få ännu ett syskon året därpå :)




Lär inte ha samma planering med mig denna gången, men jag måste erkänna att en hel del noteringar är gjorda!

Natt natt på er!!

Renovering pågår...

Igår kväll hade vi ju besök... männen såg på FOTBOLL, kidsen LEKTE och jag & min väninna Cecilia plöjde inredningstidningar efter inredningstidningar, rev ut och diskuterade... ah, det var så najs!

Nästan (fast bara nästan) LITE som förr känsla när vi var yngre och kollade i Vecko Revyn och rev ut bilder på SUPERMODELLERNA... fast nu handlade det om inredning och trädgård... att jag säger att det bara kändes som nästan var att vi var tredje minut ungefär fick uppdrag av kidsen.. alltifrån meeer dricka, till "jag är fääärdig", till mer popcooorn, till "sluuta smälla i dörrarna"(VI)... ja.. 5 barn mellan 2 & 7 år är kind of frantic, haha!!

I alla fall... såg ju ett reportage i nån av tidningarna där det fanns en TURKOS kvast... så idag blev det ett av mina projekt! 

Barnens lilla kvast ska målas i cerise och stå bredvid den nymålade turkosa... blir nog piffigt!






Såg ju att kvastskaftet hade börjat spricka, så fram med Kalles och sen skruvade jag ihop den. Pricken på i:et är nog nya färgen som håller ihop sprickan helt... så det blev en HELRENOVERING på kvasten till slut!









Pinky day, pinky inlägg...

Idag är det en PINK dag mina kära vänner!



Brukar matcha strumporna också... kanske lite overdrive, men jag gillar det :)



Ny KÅSA till min lilla strövare... premiär för den idag!



Det har varit en underbar dag fast den har gått alldeles för fort. En väldigt ROSA dag faktiskt... Har insett att allt nästan går i ceriserosa hos oss... från picnicväska till kylklampar, trädgårdshandskar till lövsamlarkorgar, salladsskålarna och servetterna... även sonen fick lite rosa läppglans idag... tror det är min favvofärg, hehe!

Nu väntar goda vänner på besök...

KLADDKAKAN är ute ur frysen, japp.. det blir Frödings som är SUPERGOD och limen är inköpta. Kan bli en och annan drink... nu är det vispe-grädd-dax...

Ha en underbar lördag, så hörs vi snart igen!!

Coffe hos Marie...

Jaaaa... det blev en liten kvällsrunda på kvällen ändå. Kidsen o mannen spelade WEE och det är inte min starka sida så jag åkte snabbt över till Marie på hennes middagsrester & coffe!

Skönt att komma bort nån timme för att GAGGA! Som vanligt så fnissar vi så mycket så det är sjukt... Vi är ju helt inne på GeoCaching så vi smed lite planer. Nästa vecka så ska vi ut i GRANNBYN och då hänger en annan väninna med! Haha... skattjakten smittar!! Är det fler som GeoCachar?? Tell me i så fall :)

I alla fall, Marie hade köpt några tvålar i URTJUSIG lyxförpackning... doftade gott gjorde dem också! Ja och några CANDLES hade hon också fått med... så det får bli kvällens lilla inspirationspics från mig!

Förresten, snart åker ju jag & dottern till NY. Har en del på min lista som ID BARE MINERALS, Converse & Nikeskor som jag ska köpa. Nått mer som ni kan tipsa mig som är billigare där än här... eller nått annat för den delen. Typ favoritaffär, hak...

Det var hela 5 år sedan jag var där sist. I mina yngre dagar var jag där jämt, har lyxen att ha SLÄKT over there... men en hel del butiker har hunnit closa och andra har poppat upp!!



Full rulle...

Nu i sommartider så är det VERKLIGEN full rulle... kidsen har sjukt många events de närmsta veckorna. Vi har BOCKAT av en del!

Jag berättade ju om CAMP GLÖD häromdagen... vilken superdag vi hade! Vädret var kanon, hela friluftsfrämjandet var med och det grillades & lektes och då och då kom MULLE fram och busade med barnen...

Jag är sååå glad att kidsen är knyttar & strövare för hela familjen kommer ut titt som tätt. Naturen har alltid varit en viktig del av mitt liv. När jag var liten var vi jämt i skogen eller på vandringssemestrar och är det något som jag vill föra över till MINA barn så är det bekvämligheten att vara ute bland mygg & stormkök!!

Jag, Mulle & mina minsta...



Höjdpunkten var helt klart Mulle her self och att steka tacoskött i stormkök... myggen kan gott hålla sig hemma, men icke. Det värsta är att myggen ÄLSKAR mig... sjukt! Där är nån speciell connection mellan oss :)

Igår var det aktiviteter i vår kyrka. Vår äldsta går på MINIKÖREN och igår hade de en liten uppvisning för oss med sång och teater. Så sött. En massa småttingar i djurkostymer och darrande röster. Efteråt var det grillning, clownmålning, tipsrunda och MARSHMALLOWGRILLNING.. och kaffe för di vuxne :)

Jag landade med 3 ballonger... som vanligt blir jag barnens ballonghållare!!



Imorgon är det raka vägen hem efter jobb, äntligen fredag och inget på agendan!! På lördag är det all over again... måste erkänna att det finns en nackdel, att man aldrig har sovmorgon om lördagarna!!

Nä, nu får det bli natti natti så jag kommer upp! Välkomnar fredan!!

Dagen i pics...

Morgonen började (som ALLTID) med DEPECHE MODE på högsta volym. Nåmis favorit är BEHIND THE WHEEL live från 101!!

Jo då, det är ALLSÅNG på morgonkvisten.

Nåmi som snart är 5 år tycker fortfarande det är OK med en mamma som sjunger högt, men Zofia min dotter som är 7½ SKÄMS så fruktansvärt mycket när vi börjar närma oss hennes skola och jag sjunger högt... jag får snällt lyda henne... tänk att man är pinsam när man egentligen bara vill vara en rolig mamma som skojsar till det på morgonkvisten :) Jaaa... det är inte lätt att vara vuxen :)



Lunchshopping - Åhlens lockade fram PLÅNKAN så det rykte ur väskan sen!! ÄLSKAR ju allt som glimmar och silversaker, så idag när jag såg elefantkroken så var det bara att betala och planera vart den ska upp... ja, o sen så köpte jag en silverren också (ej med på bild)... har sedan 2 år sedan renhorn i silver som jag ej ännu hittat rätta platsen för... men nu när jag har 3 snarlika "djurkrokar" så ska de nog få en gemensam plats i hallen... fick nämligen en idé idag!!



Mer Å pics...



Vernisage & picnic på dagis... i BLÅST kan jag tillägga!! Fy f-n för jäkla vädret som har varit på sista tiden! Nä.. nu längtar jag till New York mer än mest!! 2 veckor till sen så är det ARRIVI!!




En mycket trevlig dag med andra ord!!




Glassfabriken...

Idag överraskade chefen oss med glass från GLASSFABRIKEN... mmm... så SJUKT gott!

Sen kom det en ny tidning till kontoret. Vi har sjukt många prenumerationer på nästan alla inredningstidningar som finns. LYLLOS mig på den fronten. Plöjer dem en efter en!!




Vet inte om Glassfabriken finns på fler ställen än i Malmö, men oh my vad god glass dem har!!



Snacka om INSPIRATION bara på framsidan :)


I love Photoshop...

Japp... så är det! ÄLSKAR Photoshop!

På bara en KVART så kan man göra superfina kort helt själv och skit enkelt! Har man då en skrivare också så har man ju klara kort att skicka...

De första korten klippte jag efter kanterna, den 5 sista blev si så där kan jag säga...



KÖP Photoshop nuuuu...

En kopp vaniljte för klassmammorna...

Ikväll kom goa GRANNEN in på kvällste och planering. Vi är KLASSMAMMOR i år och nu kände vi att det var dags att fixa till en pengainsamling till fröknarna! Så hemsida efter hemsida plöjdes för att hitta inspiration till våra korgar som vi ska fixa till, sen så var det dags för lite PHOTOSHOPPING för lapparna som föräldrarna ska få!!

Så kul... korgarna ska vi köpa på Rusta, de har sjukt många korgar i finfina färger och BRA pris!! Mitt favvevin Millefiori ska in och en massa gott choklad! Rätt så trevligt att vara lärare vid terminernas slut :)

Första ZIPPEN i "nya" koppen - så klart köpt på loppis!!





Kan bli favoritkoppen!! En FEMMA för den... inget snack... den tar vi!!! Åh, tack för att sommaren är här - ska plöja så många loppisar som det bara går!

Natti Natti!

Godmorgon, godmorgoooon!!

Gomorron gomorron... oooh, underbara tisdag! Idag FIRAS det ELVA år tillsammans med mannen! Idag är det dessutom MFF- HIF så ingen årsdagsfirning på G (förra året så var det också fotboll på årsdagen, hihi), men vi har prellat Tivolit i Köpenhamn nu på lördag! Håll tummarna för att vi får bra väder!

Men så till igår kväll!

Geocathing i handen, walking skor och sen så var vi på väg på NYA äventyr! Första skatten låg på en ÄNG.. dvs OMÖJLIG att hitta! Lite surt, men vi gick vidare till nästa!

Långt in i ett betongrör som vätte ner mot BÄCKEN fann vi en burk - tjohej för FICKLAMPA i mobilen!! Så spännande... ja, det är bara att kika på bilderna så ser ni vad vi fann!!



Diverse poser med mobilerna, ficklampa, fotografering, sms ... ja, allt ska man göra samtidigt när man hittar skatten. Både män o barn fick sms när vi funnit skatten... ja, vi är nog TOTALT galna...



Betongtjejerna signerade lilla LOGGBOKEN och en lite BETONGFJÄRIL signad med våra namn lades i... Japp... nu är det allvar! We are going to find them all!!

SkattsökarJakt!!!

Go kväll mina vänner!!

Nu är jag & Marie FAST i en sjuk spännande ny värld - GEOCATCHING! En APP till mobilen som visar var skatter ligger nergrävda!!

Igår gick vi (30 plusare, inte fjortisar då) ut i ösregn nio på kvällen med ficklampa och GPS:en i handen för att leta efter en skatt! Ni som älskar denna sortens ÄVENTYR måste ju ladda ner detta!!

Man knappar in vart man befinner sig sedan så går man dit, simple!! Sen, ja sen så letar man rätt på "skatten" när man står på utsatt koordinat! Igår var första gången vi kom fram till punkten (sist hamnade vi i utkanten av en motorväg så där slutade det tvärt för oss) där skatten skulle finnas. Oh my, vad vi blev nervösa när vi stod där i BUSKARNA i regn och klockan hade hunnit bli 22 noll noll.... kika på bilderna så får ni se vad vi fann!!



i den svarta PÅSEN fann vi en burk med lock och i den låg där en LOGGBOK, Sveriges flagga + några smågrejor samt en laminerad "bricka" med instruktioner!

Spännande va :)

Vi skrev dit VÅRA namn och la tillbaka lilla låddan på samma position!

Innan idag ringde Marie till jobbet och undrade vad jag skulle göra ikväll - Mmmm... det blir en runda till ikväll med Geocatching. Vi var hemma halv tolv igår.. får se vad som händer ikväll!

Nu bankar det på dörren! Vi hörs... äventyr på väg!!



 

Inramad bordstablett!

Kommer ni ihåg BORDSTABLETTEN som jag fick från min väninna för ett tag sedan?? Den är i allafall inramad & uppsatt i tjejernas rum... enkelt och väldigt piffigt! Färgglatt helt enkelt och vem blir inte glad av FÄRGER!?





Har ni egna tips på annorlunda barntavlor så TIPSA mig gärna med bilder eller länka till egna blogginlägg... ska FIXA en annan vägg till tjejerna med massor av med tavlor i olika storlekar!

KALASDAX!!

Min stora TJEJ fyller snart 7½ år - japp... sju och ETT halvt!! Så då blir det kalas! I vintras var det faktiskt mannen som kom på den BRILLIANTA idén om att ha kalasen på somrarna och skippa vinterkalasen, så därför firar vi "halvorna" hädanefter!

Så igår stack vi iväg till Rusta och köpte de finaste korten jag sett på länge. Otroligt fina och med massor av med GLITTER... köpte ny penna och började planera kalaset! Zofia min dotter vill ju absolut bara ha ett BAK O FRAM kalas, så det får det bli!




Om dem passar??! Dessa frimärkena är som klippta & skurna till ROSA glitterkuvert!!





20 fina... det tog oss 2 timmar att skriva alla! 5 veckor kvar, sen blir det kalas... Det var en som somnade med ett smajl igår kväll, ok två - jag var också väldigt glad att inbjudningarna ÄNTLIGEN blev klara!! Puh...


Fix fix...

Fix & trix i sonens rum... som sagt, var inte nöjd med uppskruvningen av hyllorna från allra första början... men det tar ett tag innan man får tummarna LOSS "andra gången"... o det blev mycket bättre...





Fram med leden... ledbelysningen köpte vi på Rusta för över ett år sedan, de sålde ut dem sjukt billigt så vi har fler hemma liggandes på lager :)





Kommer fler bilder på det hela när piffet också är klart... Var förresten på loppis idag, har nya projekt på gång med dagens köp!

Skinnvästen...

Jo, då... då har jag använt min skinnväst för första gången, väst egentligen för första gången!! Jag har börjat gilla SVART skinn både i inredningsväg och i klädesväg... förra året så hade jag en svart skinnklänning när jag såg Depeche Mode i Horsens.. haha.. det fattar jag dock inte att jag vågade.. hade jag inte gjort idag :)



Västen är från Kappahl, men jag köpte den på LOPPIS för 15 kronor... lagom!



Skinnarmbandet är från HM, kostade även det 15 kr...


Uppstammad buxbom...

Mannen är på SM slutspel hela helgen så jag och kidsen försöker fördriva tiden. I fredags så PIFFADE vi sonens rum. Tog ner hyllor och en lampa från väggen. Ibland så blir det inte så bra från början och detta har jag velat göra såå länge.. Bilder kommer... i allafall, hyllorna sattes upp på nytt på annat ställe, lampan fick ny plats, en ledlist sattes upp och sen så var det en TUR till Ikea igår med mer piffinköp... alla är nöjda!!

Planterade en uppstammad BUXBOM... Tanig men söt.. nu ska jag bara se till å sköta den rätt!




Barnens PLOCKEPLOCK hamnade i krukan...





Your Life eventet...

I tisdags var det dags för YOUR LIFE eventet med 4 olika författare, Carolina Gynning var en av dem! Det var otroligt BRA!! Jag älskar mordhistorier och spännande böcker!

Eventet var på Palladium i Malmö!!




Lite smått & gott i foajén...



Viveca Sten berättade om sina böcker... dem SKA läsas... så inspirerande kvinna!!



Mårten Andersson om sin TWITTER bok... o jo då, det är Carolina som sitter framför oss!!



Ett urdrag ur den... han har tagit kända & okända personers twitterinlägg som material till sin bok!



Håkan Östlundhs bok SLÄKE inhandlades... börjar bra!!



O så Carolina... så söt och så trevlig!! Verkar vara en underbar tjej, smart, kreativ och tror på sig själv. Hon inspirerar!! Jag & Marie var HELT sålda :)





Erkänner att detta är ett STALKERFOTO - Carolinas fot och en signerad bok...



Icke att förglömma - GOODIEBAGSEN!!


Lunchen idag...

Lunchen idag bestod av 40 minuter SOL innan jag besökte butikerna för att SVALKA mig lite.

Hade min SOMMARFAVORIT väska som kommer från Lindex... kollektion 09 tror jag, ja eller en 10:a. Härliga färger och så stoor så jag får plats med sjukt mycket! Ser ni plånkan som kikar ut lite?? Fick den av mannen i JULKLAPP... älskar den! Marie min vännina har den och nu har även en annan vännina till mig den... ska bli kul på vår lilla ROADTRIP som vi ska ha i juni - alla 3 tar upp samma plånkor. Marie startade TRENDEN i allafall... love it!!




Hade på mig mitt nygamla favorithalsband som jag fått från Helena för nått tag sedan då vi gjöt betong. Hör & häpna, hon skulle klippa i sönder det och använda det till gjutningen.... NEEEEJ sa jag och fick det :) Passar jäkligt bra till mina bohem haremsbrallor!! Har väldigt svårt för stora halsband i vanliga fall men I LIKE detta mer & mer...



O så läste jag Sydis och jo då, loppis i helgen, en STOOR loppis... och var var jag - ja INTE på den!! Riktigt irri att missa superloppisen med stuffs & möbler ett stenkast ifrån Malmö...



Avnjöt en smarrig sallad & parma... jag har ALLTID ett paket parma i kylen, bra att ha till lunch när matlådan saknas! Sallad finns det ju alltid på nån vänster i kylen & i konserverna...



En bra lunch med andra ord!!

Nu ska jag njuta av en kopp VANILJTE, kidsen är i sängen, mannen hemma från basketen och jag är klar med bloggandet :)

Ajöken på er... åååh, imorgon ska det bli en superkväll med Gynning-minglel & GOODIEBAGS!

Gynning...

En av mina FAVORITE GIRLS.... Carolina Gynning!!
Imorgon ska Marie & jag på äventyr... MINGELIMING!!!


Zebra...

Idag berättade min dotter att hon ska vara ZEBRA på skolan, nu på onsdag!!! Nu på ONSDAG?? Okey... denna veckan har varit lite hektisk så vi har inte hängt med riktigt märker jag... fram med tyger, nålar, garn och gamla kläder.. fram med ZEBRAN!!







Ett gammalt diadem fick ÖRON och en MAN... min dotter blev jättefin med sin Zebradräkt!! Jag hoppas verkligen att den här kreativiteten kommer att frodas inom henne och att hon har med sig det när hon blir vuxen. Jag älskar verkligen att göra NÅNTING av INGENTING... finns liksom inga stopp och det är det som jag vill överföra till mina barn!!

Fler bilder på hela kittet kommer komma!

Pizza & kaffe, ja tack!!

Efter FAMILJEUTFLYKTEN på loppisen idag så bar det iväg till Folkets Park för lek i timmar. Strålande SOL och en underbar lekplats! När hungern kurrade i magen så åkte mannen iväg och köpte PIZZA - så gott! Ett tips för alla Malmöiter - New York Pizzeria säger jag bara... underbara slizepizzor med färska ingredienser!!






Kaffe efter maten?? JA TACK!! "Mjölka" min kaffekopp med en gammal nappflaska som vi hade hemma... det tyckte kidsen var så kuuul!


A i betong....

Hela FAMILJEN var på loppis idag, så najs! Barnen ÄLSKAR det, i början hade de inget val men nu så är det ett säkert kort att ha med dem. Vi hittade en hel del, spel, Barbiehus, ett betong A och en skitsnygg mugg med ett mönster på... det enda sjuka är att jag INTE kan hitta muggen... fattar inte hur jag kan ha blivit av med den. Hoppas verkligen att den dyker upp....



En femma... taget, tack!!



Front de la front...

En BUXBOM grävdes ner på framsidan idag, saxifragorna beundrades och trallen målades svart!!
En och annan påle grävdes också ner och målades... Imorgon ska jag plantera murgröna och en ROSA klematis som jag fick från min väninna Marie idag! Planer planerades över en kopp kaffe... vi och några till planerar en TUR i juni - kameran SKA med, så ni lär få se av vår KREATIVA runda!!



Denna lilla härligheten fick följa med hem efter en av mina WALKS på landet... ingen aning vad det är för nått, men den har blivit PÅKÖRD ett antal gånger... funkar bra för mig!!









Äntligen sommar!!

Piff piffad tavla!

Silver - check
Ceriserosa - check
Turkos - check
Svart - check
Vit - check
Penslar - check
Gammal tavla - check
Kamera & dotter - check

Idag gick jag lös på förra veckans LOPPISFYND... min fina, men ack så tråkig i färgen, ballerinatavla!!





































Sjukt nöjd - check

I love it!!! Funderar starkt på att måla ramen SVART, ska fundera lite... kolla av lite vart jag ska ha tavlan först! Men verkligen, är så nöjd. Tackar original-målaren för finfina tavlan...

Bling Bling...

Ingen hemlighet att jag gillar BLING BLING... piffade min "diamanttröja" med en "diamantfjäril" imorse... ett loppisfynd från förra sommaren...




Igår var det dags för ÄNNU en loppisride. Marie min kompis drog ut mig på landet igår efter att bara ha sovit i 3 timmar. Mannen och jag var på 40 års fest och kom hem i ottan men är det loppis så är det! Livsfarligt att fortfarande vara snurrig och se alla PRYLAR. Kreativiteten kom fram och jag kom hem med en hel del, bla en tavla som jag fick för mig att jag skulle måla om...




Vill sätta in lite mer cerise och svart... tror det kan piffa upp den redan fina tavlan...



Jo då.. kom hem med en skinnväst med :)



Fyndet a la fynd för halva hundralappen... tjejerna slåss redan om vem som ska ha den... tror dock den hamnar i hallen... passar perfekt där!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...