Godmorgon, godmorgoooon!!

Gomorron gomorron... oooh, underbara tisdag! Idag FIRAS det ELVA år tillsammans med mannen! Idag är det dessutom MFF- HIF så ingen årsdagsfirning på G (förra året så var det också fotboll på årsdagen, hihi), men vi har prellat Tivolit i Köpenhamn nu på lördag! Håll tummarna för att vi får bra väder!

Men så till igår kväll!

Geocathing i handen, walking skor och sen så var vi på väg på NYA äventyr! Första skatten låg på en ÄNG.. dvs OMÖJLIG att hitta! Lite surt, men vi gick vidare till nästa!

Långt in i ett betongrör som vätte ner mot BÄCKEN fann vi en burk - tjohej för FICKLAMPA i mobilen!! Så spännande... ja, det är bara att kika på bilderna så ser ni vad vi fann!!



Diverse poser med mobilerna, ficklampa, fotografering, sms ... ja, allt ska man göra samtidigt när man hittar skatten. Både män o barn fick sms när vi funnit skatten... ja, vi är nog TOTALT galna...



Betongtjejerna signerade lilla LOGGBOKEN och en lite BETONGFJÄRIL signad med våra namn lades i... Japp... nu är det allvar! We are going to find them all!!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Marie

Yes. Snart nya äventyr igen. Glöm inte att stänga av högtalartelefonen. Haj haj

2011-05-24 @ 19:42:30



Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Grattis till årsdagen och ert nyvunna intresse! Måns o hans kompis va tokiga i geocashing för ett tag sen, men intresset svalnade efter ett tag o nu e det längesen de va ute på skattjakt :)

I morron firar vi 4-årig bröllopsdag! Det blir nog midda på Oliveras här i Lomma :) Till hösten har vi varit tillsammans i 13 år!!! Crazy ;)

2011-05-24 @ 22:56:34
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...