Febrig & trött!

Onsdag samt torsdag var jag i Tranås på konferens. Jättekul men jag var ju helt fel klädd, åtminstone på fötterna! Sommarskor med tunna remmar!! Inga strumpooor!!

Under onsdagen så satt vi nämligen i ANEBYS fabrik från 13-21 - betonggolv och fabrik = jäkligt kallt om man är fel klädd. Regnet ÖSTE ner, så stundtals satt jag blöt också... jo då... så igår mot slutet av arbetsdagen smög sig den här kallvarma känslan in, ONT i halsen och frossa! På bussen hem kom febern. Varmt bad och sova till 22. Nice friday! Känner mig helt knäckt i kroppen... så vad har jag lärt mig! Ta med fler sko- och klädalternativ nästa gång jag ska nånstans jag aldrig varit förut!! STRUMPOR från och med nu, inga fler jäkla sommarskor med TUNNA TUNNA remmar! Hösten är här med frossa & feber!!

På hotellet var det varmt och cozigt i allafall!



Ett gnagartips - jag har ALLTID med mig solrosfrön.. where ever I go! Jag hatar att vara hungrig, mår inte bra av att vara hungrig - så då kommer alltid solrosfröna fram! Så klart i en pän rosa burk! De är såå goda! Finns på Willys för 14 kr - fröna alltså!



Igår så kom METRO BOSTAD i brevlådan med en uppiggande annons - vår Simon & Tomas annons!!



Nästa vecka är det full rulle! Visningshuset ska piffas klart, S&T hämtas tidigt på fredagsmorgonen sen så ska vi sätta upp tavlorna, filma och sen börjar festen!

Är det någon här som kommer på lördagsvisningen???

Very Important Package

Very Important Package - Jodååå... idag hämtade jag ut ett väldigt viktigt paket från Simon & Tomas. det är fotona som ska upp i visningshuset i Skegrie! I do that - inga problem!

Men först var det lunch med Marre.. så najs att jobba såå nära!




Mission accomplished...



5 myror är fler än 4 elefanter...

Ja, då har man köpt busskort och BUSSKORTHÅLLARE... kan ju inte annat än inte att motstå dessa söta figurer!!




Fint ska det va!!

VIP

Ja, då har man skickat in VIP-inbjudningar idag.. känns bra! Känns kul! Kommer bli kanon!!
Om 2 veckor är det VIP-fest och gissa om jag LÄNGTAR!!?

Första veckan på nya jobbet är avklarad. Känner jag mig redan som hemma på kontoret. Mycket att lära sig men allt är så oerhört roligt och spännande så tiden bara flyyyger iväg!!




Nya kontorsvyn... ack så mycket bättre än min förra!!



På lunchen blev det lite shopping. 3 par TURKOSA kuddar till sonens säng eller rättare sagt 3 GIGANTISKA kuddar till sonens säng! Kuddar får man inte nog av!!



Nu vankas vin & pizza & kompis på besök... helger är också bra att ha! Imorgon blir det fest i grannbyn... då är det klackarna i taket som gäller!
Trevlig helg på er!!

Ännu mer sten...

Närbild på lite stenar, lite större stenar! Man KAN ju köpa superfina svarta lavastenar men kan även FUSKA lite...
Jag har använt svart pigment för att få dem svarta... funkar för mig!




Resultatet är NÄSTAN som lavasten... dock sååå mycket billigare!


Mer sten...

För er som är trädgårdsintresserade (mest sten :) så kommer här några bilder på hur framsidan ser ut i DAGSLÄGET... kan ändras igen - det vet man aldrig!!

Sten, underbara sten!!



Förra året badade framsidan i lavendel & salvia... not any more!



Grått blev svart...
Jord blev sten...
Växter blev pålar...
Jag blev nöjd...






Saxifragorna liknar numera en matta och det gillar jag!




Hör och häpna... stenen har kostat 90 kr sammanlagt - grusterminaler är jäkligt bra!!

1:a Villan med Tomas & Simon!!

Nu till nått helt annat!! Den 3:e september öppnas dörrarna till nya visningshuset 1:a Villan i Skegrie upp - dock till VIP-gäster samt TOMAS & SIMON! Japp, Tomas & Simon från TV3. De har varit med och valt inredningen, färger, tapeter, kakel, klinkers samt PIFFET till huset och kommer även vara med på VIP-festen... ja och lilla JAG!! Förstår ni varför jag ÄLSKAR mitt nya jobb!!!?

Den 4:e september kommer 1:a Villan att vara öppen för allmänheten där även Tomas & Simon kommer finnas på plats och JAG!! Alla är varmt välkomna på vår visning och framför allt så tycker jag det ska bli oerhört spännande med alla som kommer och vill se huset - det är ett underbart hus med många fina lösningar... det kommer bli en superbra helg med mycket inspiration & glädje!

Jag längtar till visningen...
Så fram med almanackorna och skriv ner den 4:e september!!

Nästa gång jag besöker visningshuset så ska jag ta några bilder till er... Idag inhandlades RAMARNA till fotona som ska hängas upp. Tomas & Simon har verkligen underbara idéer!!

Trollsländor, hammare & spik...

Trollsländor är ett återkommande TEMA hemma hos oss... denna gången i silver!
Jag har en förkärlek till silver, helst grodor men som sagt trollsländor trivs också i huset!

Denna köpte jag på Ting ute & inne i Trelleborg i somras och det var KÄRLEK vid första ögonkastet!!





Fler trollsländor hemma hos oss...



De fick sig dock en svart genomgång...



I tjejernas rum finns 2 hemmagjorda... funkar lika bra!



OXXO

Jag har ju fått nytt jobb och det ENA leder till det ANDRA - nya smycken och nya kläder är ju ett MÅSTE!! I allafall så låter det bra i mina ÖRON att unna mig lite mer än annars!

Så nya armband har inhandlats, 3 par OXXO armband. Jag fick faktiskt pengar av min svärmor när jag fyllde 33 år så då blir armbanden ett bra minne för 33:an!

De är superfina och helt i MIN smak!! Ormskinn i svart, vitt & grått - me like!






Underbaraaa...


Nya jobbet på Anebyhus!

Så, då kan jag äntligen berätta om NYA jobbet!! Idag var den första riktiga arbetsdagen på ANEBYHUS och det är så jag! Min första tid så kommer jag att arbeta som marknadsassistent för att under tiden utbilda mig till säljare! Ni som läser min blogg regelbundet förstår ju att detta är ju såå JAG!! Jag, nya hus, inredning etc!

Det kommer hända en hel del första tiden och jag väntar med spänning för att dela med mig - dock inte än! Men jag lovar att ni kommer tycka det är superkul!!

Första dagen började med VÄRSTA regnvädret man kan tänka sig, rosa gummistövlar och ett paraply som inte ville som jag... men det gick bra till slut! Sätet är mitt i city och bara det är helt underbart! Jag hann med en lunch med Marie och det lär bli fler luncher då vi arbetar nära varandra nu - underbaaart!

Fler som jobbar som säljare?




Glöm inte vattna!

Har jag visat mina vattenväxter som jag köpte på Trädgårdsrundan i början av sommaren? De har VERKLIGEN blivit stora. De måste STÅ i vatten, men det har inte varit så lätt nu i sommar! Även när de var i en stor balja med mycket vatten så avdunstade vattnet under dagen och vattning krävdes!

Så jag får inte GLÖMMA vattna - älskar nämligen mina vattenväxter!! De påminner om BAMBU, jag gillar den gröna färgen med de svarta ränderna och att de stjälkarna är så tjocka!!

De ska få BO innomhus under vintern... nästa år kanske jag ska förbereda nått "dammliknande" i trädgården där de kan stå... vi får se! Jag ska kämpa för deras överlevnad i allafall!





Härliga stjälkar! Fler som har denna underbara vattenväxt??


Godisburk...

Igår hade vi BARNKALAS... full fart med andra ord! 14 barn överallt och ingenstans! Min dotter var såå lycklig... jag älskar kalas! Pyntet, maten, tårtan, barnens glädje inför och efter kalaset! Denna gången körde jag en klassisk "igelkottmoskorvtårta" till middag (nerstuckna korvar i mos i form av en igelkott) och min goda marängssvisstårta med SMARTIES!! Lättlagad och gott!




Och här kommer då ett litet TIPS till era kommande barnkalas - jag köpte Willys GODISBURKAR som de har till lösviktsgodiset och hade som "godispåse"... den är superfin och lagom stor!





Nu vankas jobb, nytt jobb! Jag SKA berätta om det... kommer i veckan!! När jag väl har börjat!!
Kram på er!!

Souvenirer...

Souvenirer från Paris... givetvis inga klassiska färger av EIFFELTORNET... Jag var ju bara TVUNGEN att ha dem!!

Är egentligen "allergisk" mot souvenirer men jag gjorde en variant och tog 3 stycken så det blir en liten EFFEKT - känns oerhört trist med ett torn ståendes i bokhörnan - men 3 gör susen!







Så är det bara!! Souvenirer på hyllan!


Ny ögonskugga...

Idag har jag & tjejerna haft KVALITETSTID... Vi lekte frisör och sminkning! Jag blev sminkad... Jag MISSTÄNKTE ju starkt att det inte skulle bli som när jag sminkar mig men kul var det! Eller... Kan det vara något??





Tvål & vatten, tack!!
Jag är glad att ingen plingade på dörren i "sminkandes" stund!!

Imorgon blir det dock FRISÖR på riktigt - finally!! På tisdag är det allvar - nya jobbet - och då måste man ju vara fiiin! Fler som börjar nya jobb i dagarna?

Finns det nått roligare...

Finns det nått roligare än att klättra och smutsa ner sig - svar NEJ! Igår så tog jag med barnen till grusterminalen för att köpa hem sten. Först skulle de sitta i bilen men en efter en kom ut och insåg att grusterminalen såg väldigt  inbjudande ut.... Så det var bara att TACKA och ta emot! Efteråt så åkte vi till stranden kan jag säga. De var sååå smutsiga - så havet var riktigt lockande för mig! För övrigt var det ju en underbar dag igår. Jag är så glad att vi åkte ner till stranden för idag kom HÖSTEN igen. Igår hade vi fantastiskt väder... kan inte fatta att sommaren är över!!







Ner till havet och bada.. ja tack!! Även skorna...


Så klart...

I lördags var jag i stan med barnen och min mamma! När jag är i STAN så måste jag alltid gå till Systrarna Grene. De har fattat det här med Babushkor och rosa :)






Jag köpte omslagspapper som genast användes till festen vi skulle till på kvällen, klädnypor i PIFFIGA färger, ceriserosa skålar, små rosa matburkar och en massa annat pyssel till barnen... ja o just det - såpbubblor med Babushkor på! Bilder kommer komma...

En mycket trevlig dag med andra ord.. barnen fick avsluta på BR - ett måste för dem!

Jag hamrar o spikar o bygger en bil...

Nja, inte riktigt... men sågat, målat, byggt och fixat - det har jag gjort! Efter vår semester fick jag en superenergi utan dess like!! Snart är det skoldax och skrivbordet i tjejernas rum var KATASTROF så det var PRIO nummer ett!! Sågade till en träskiva på Bauhaus, lackade den vit och trixa in den i ett hörn i tjejernas rum! Hurtsen köpte jag på Ikea och lackade den i ceriserosa - of course! Ledlampor är uppsatta, finns dock inte på bild ÄN!!

hurtsen Micke...



Nylackat!



Min pappa kom till undsättning dagen därpå när jag skulle fästa skivan i väggen... gipsväggar kan knäcka den bästas tålamod. Passade även på att be honom skruva upp nya "pennhållaren" på väggen! Är så trött på pluggar, skruvar o då GIPSVÄGGAR!!




Hurts a la björk...



A la cerise...



Barnen är nöjda, mor är nöjd och skolan välkomnas med läxor och annat kul! Skrivbordet är finished!

Hemma igen!!

Nu är vi hemma från vår semester! Vi har haft det underbart! Allt har varit fantastiskt! Disneyland är verkligen gjort för barn och vuxna, alla blir glada & nöjda! Vi har åkt karuseller, ätit gott, träffat disneyfigurer, varit på Eiffeltornet gått mycket! Vad mer kan man begära!!

Karusell...



Miljöerna runt omkring var otroligt fina!




Min sons favorit - Buzz Lightyear!






Sockervadd var ett måste!!



Paris, Pariiiis... Det blev långa promenader i Paris, lite shopping och sen stannade vi på en lekplats utanför Eiffeltornet och lekte där i några timmar! Sen så bestämde vi oss för att ta oss upp i tornet... sjukt långa köer men vi slapp köa pga av rullstolen - högst upp tack!!




Gillar inte höga höjder...




Alice i underlandet...




Fick träffa Nalle Puh på min födelsedag :)



Ombytta för att gå på restaurang! Vi beställde bord på ett ställe där figurerna går runt bland borden hela kvällen! Barnen ÄLSKADE det... har aldrig sett dem så lyckliga :)




Min man beställde in en surprajstårta där personalen kom och sjöng för mig... blev lite generad men det var en riktigt bra överraskning!!




Sista dagen... Ville inte hem!!



Slottet var otroligt fint! På kvällen lyste dem upp slottet i lila... såå fint!





Packade och klara för hemresan!!



Det lär bli Disneyland igen! Fler som varit där i år?

Paris...

En liten hälsning från Paris... Vi har 1½ dag kvar och njuter så av vår semester! Disneyland är verkligen ett ställe för där man glömmer allt det vardagliga! Vi har träffat de flesta disneyfigurerna i parken och det är superkul för barnen... varenda karusell är provad, flera gånger! I love it! Speciellt alla de snabba bergodalbanorna!

Igår var vi i Paris... det blev lite shopping, fast bara för mig! Sephora har sjukt mycket smink o parfymer.... så nu har jag handlat ID MINERAL smink för flera år framåt!! Eiffeltornet besöktes också - det  var 12 år sedan jag var där uppe sist o fy vad äckligt högt det är!! Hellre sjukt snabba karuseller än eiffel igen :)

Imorgon fyller jag 33 år så vi har bokat in oss på en restaurang där disneyfigurer kommer servera oss maten - barnen längtar!

Här kommer några foton från vår resa...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...