Skåpet är på plats...

Idag kom mina vänner för att hjälpa mig få hem "blocketskåpet".. Som jag har LÄNGTAT ska ni tro. Så fort jag hittade skåpet på blocket så föll jag pladask och ännu mer när jag åkte dit för att kika på det! Och nu så STÅR det i vårt sovrum!! Är mycket, mycket glad just nu!!

Planerna är att slipa det och betsa det svart... kommer bli finfint!!

Ja.. o så lilla projektet en halvtimme innan skåpet kom - MÅLA sovrumsväggen vit igen!! Vi hade förankrat några Ikeahögskåp på väggen dess för innan så imorse (japp imorse) drog jag ut pluggarna och spacklade igen hålen för att efter jobb slipa och måla. Fick dock bli att måla HELA väggen då det inte blev så snyggt med småslattar här o där... gick sjukt snabbt dock o nu är väggen klar! En typiskt Camillagrej... kan inte låta nått bli ogjort kan man väl säga!! Hoppas jag aldrig släpper min energiiii!!Ahhh... njuter!!

Första sådden för i år...

Första sådden för i år, dock inte den sista då jag har köpte två GRÖNA miniväxthus till barnens rum!! Min dotter älskar physalis så det har vi planterat i den ena... Kidsen tyckte det var superkul att fixa med det. Nu hoppas JAG verkligen att det kommer komma upp något också så de inte blir besvikna. De ser redan MILJONTALS physalisar i fruktskålen!!


Växthusen kommer från Bolagret.. det lilla kostar 99 och det stora kostar 129 - sjukt bra pris enligt mig! Kollade in ett "shabby chic" vitt växthus i samma storlek - kostade runt 500 kr... tro mig, inte för att odla en styck fröpåse!! Men runt hundralappen tar jag gärna 2! Piffiga gröna växthus piggar upp!!

Zakopane & Kraków...

Tog några dagar ledigt och åkte iväg till KRAKÒW med min ena dotter... avkoppling, mat, shopping & släktträff stod på schemat!

En dagsutflykt till Zakopane hann jag också med på min 4 dagarsresa!!Babuschka-land!!


Svart & silver är ju min favoritkombination... så ja... även neccesärerna går i dessa färgerna! Köpta på HM!!Jag tackar alla dem som uppfann flyget... finns inget bättre än att sätta sig på ett flyg och arriva iväg i några dagar!! Om 2 månader så arrivar jag till NEW YORK... med andra dottern!

Menyer...

Det lagas fortfarande MIDDAGAR efter veckomenyer... lär dyka upp nya recept igen efter hand... mat måste man ju ha... gårdagens blev en pastasväng med chorizo, soltorkade tomater, kronkockshjärtan, mozarella och annat smått o gott... ja, en KYLSKÅPSRENSNING med andra ord!!


Salladen har blivit ett måste i vårt hem... vet inte om det är salladen vi är BEROENDE av eller den smarriga VINEGRETTEN vi bara måste ha varje dag!!

Min enkla o så goda vinegrett: olivolja, äppelvinäger, riven vitlök, en klick dijonsenap, havssalt och peppar... SJUKT gott på en krispig sallad!!


Cykellampa...

Ja, inte vilken CYKELLAMPA som helst utan en takcykellampa lyser upp vårt matbord nu för tiden... även den är ju bara underbar! Dessutom så har jag ju en exakt likadan cykel... kan inte bli bättre!!

Älskar den!!

Lampan i bakgrunden...


Aktas...

Ett paket som varit på VILLOVÄGAR i 2 veckor kom äntligen hem till oss idag!! Tack för att kollinummer finns!!
Paketet innehåller en sovrumsdetalj!! Kommer upp inom kort...


Köpenhamn tur & retur...

Förra helgen tog INGRID ut mig till Köpenhamn för att tänka på annat... och det gjorde jag!
Vi plöjde alla inredningsaffärer som vi kunde hitta, min favoritaffär LISBETH DAHL kom inte undan!!
Köpte 3 härliga hängare i silver med "diamantknoppar"... sovrumspynt!

Bussresan in till Malmö Central fylldes med DM i lurarna!!

Ingrid in action...
Jag in action...
Projekt sovrum..,

Just nu har jag projekt sovrum. Säljer av en Beståmöbel från Ikea och ska köpa hem ett ekskåp från Blocket... ett GAMMALT ekskåp ska jag tillägga! Det ska slipas och betsas svart... ja, nån gång i sommar... men hem till mig ska det!

Mattan i SKINN är senaste köpet till sovrummet. Såg den i julas första gången och gick o filade på den i 3 hela månader.. hallå!!!? Hur tänkte jag där! Mattan är ju JAG!! När jag kom på det i förra veckan gick jag raka vägen till Myrtla och köpte den... och den var kvar! Ibland undrar jag hur jag tänker - KLART att jag skulle ha den! Pjuh att den fanns kvar!!

Svart & silvrigt skinn... så fin!


Så smått tillbaka...

Nu är jag tillbaka så smått... inget är bra just nu, men jag behöver "andas" och det gör jag genom min kreativitet!! Så bloggen är igång igen... just nu i allafall... o här kommer både piff och shopping synas. Fixar en hel del just nu för att komma på andra tankar!

Vad som knäcker mitt liv just nu är att min älskade pappa har blivit sjuk och det är tufft. Kommer inte ta upp det mer här, behöver bara andas lite genom min kreativitet och få komma "ut" lite från verkliga livet... Jag har en hel foton från "tiden utan uppdateringar" som jag kommer dra ut på husnr8bloggturné nu...

--------------------------------------------------------------------------------

Gran, plockad på stranden i helgen... min dotter kom springandes med en minigran, så den fick följa med hem och faktiskt, den piffar mer än vad jag trodde när jag såg den ensam och tanig på stranden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...