Snickring pågår...

Fixing... LYCKLIG men det är för tungt för lilla ryggen! F-n och återigen f-n! Jag är ju en snickare!
I allafall.. jag ger mig inte. Får ta smällen sen! Mår bra i lilla huvudet av mina projekt och det är viktigast!

Fick en Black & Decker sticksåg av pappa på mors dag... happiest girl!!Svårt för er och se hur det ser ut i verkligheten... Men lådan ska bli svart, sen ska den ner i jorden. Småsten på jorden.. runt bambusarna och runt lådan! Sen ska det ODLAS! Kan ni något om sparris så hojta till! Kan man odla den nu? I maj/juni... vill ha egenodlad och ingen sparris TRANSPORTERAD från andra sidan atlanen!!!Allt gräs ska bort... så är i allafall planen! Får fixa lite varje dag...
Natti natti kära ni!


Stenjäkeln...

Så.. då får ni se lite vad MOI har hållt på sista tiden!
Tjohej, min hörna börjar ta form!
Där var vi har studsemattan har vi även gräs och bambusar! De som ni fick se här om dagen som jag planterat om! O de ni ser på dessa fotona är på andra sidan den här då HÖRNAN och givetvis har de fått samma behandling! Upp och hoppa, NY jord och så ner igen... tjolalala!

Sen mer plattläggning!
Jag har ju värsta projektet här!
Även ett litet TRÄDÄCK är inplanerat!

Underbart kul!One down...Pö om pö tas gräsmattan bort... här ska det bara bli småsten!!
Och lilla planteringslådan som jag SNICKRADE till idag!

Lunch& fina barbapaporna...

Lunchtime! Fick en mättande SURPRAJS idag i form av Marie & ett Burger King Meal... så mummigt! Egentligen skulle M bara komma förbi med lite hon hade fått i UPPDRAG att handla till mig via en shoppinglista på SMS hihi!! Så det var ju snällt att komma med värsta kalloribomben... hmmm... jo då... det var snällt!!! Och fett... men snällt... slurp!

Listan = Två turkosa (of course) solcellslampor & en svart gummikorg!
Ock så litta animering...

Städade förrådet idag och fann min FINA barbapapafamilj! Gjorde den på keramiken för en sex sju år sedan! Då när jag hade ett barn. Min dotter ÄLSKADE barbapapa när hon var två år och jag minns det såväl när vi köpte filmerna och hon kikade på dem... om och om igen! Lilla, lilla Zofia har blivit stor nu... nah... men hon blev superglad när hon såg att jag tatt fram fina keramikfigurerna igen! Alla blev glada! Även jag ju! Blir ju så glad av alla fina färger och detaljer... BARBASKÖN är favoriten och han var roligast att göra...


Barbapapa, barbamama, barbaskön, barbafin, barbastark, barbabok, barbazoo, barbalala å så den sista har vi glömt namnet på.... störigt ju! JUST DET... Barbaflink... ja, alltså... hur kan man minnas det namnet!? Barbaflink... grr!!Eller vad tycker ni?? Är jag ute å cyklar :) hihi...
KRAM söta ni..

Just det... mina köp som M kom med idag får ni se en annan dag! Blev superbra... måste bara köpa växter till gummikorgen... gräs tror jag!


Krims & Kramns

Så... bjuder på lite krims & krams från trädgården. Diamanterna åkte fram. Gammalt krims från vårt första hus.. Hade mycket bling på den tiden. Snyggt faktiskt mot det gröna!


Betongsnäcka med järnfötter som man kan trycka ner i jorden! Och så litta järnalster! Lökknopp & sånt...


Lavendelbricka i keramik som jag gjorde för en sex sju år sedan!!


My hips don´t lie...Bambusarna var planterade i ett L. Fint förra året men inte i år!
Nu är alla längst med planket och fler ska ner!Har använt samma plattor som i gången... blir nog bra!Murgrönor ska in i rören...Nä, min HÖFT ljuger inte.. fyyy vad tungt jobb jag gjort idag! Ville själv, så skylla själv. Men det är ju så att när man vill nått så får man ju göra det själv... Återigen - när vi flyttade hit så började jag plantera i stort sett i matjorden som vi fått när HUSET byggdes och under där finns bara lera, lera & lera...

SKIT ALLTSÅ!!

Så allt som jag planterat de senaste tre somrarna ska uppeliupp och lera ska ut ut ut... ny jord och växterna får växa igen! Så.. nu var det attack på bambun. Fick stå på knä när jag jobbade... mmm... perfekt ställning för mig! Nixen! Men ståläge är ju liiiitta värre :)

Sitter nu på kvällskvisten med FJÄRDE vaniljtéet och morfin! Thank you för det... så lite blogginlägg får det ju bli! Är ju stolt som en tupp idag!!

I allafall.. jag är inte bara snickare jag är även PLATTSÄTTARE, hihi! Efter att bambusarna åkt ut & in igen så fixerade jag jorden och la duk... sen gummiklubbade jag ner några plattor för att slutligen lägga ut lite sten. Hade för lite duk o stenen tog slut så projektet is not over än!!

Tanken är att det ska bli rent & prydligt jämfört med KAOSET vi hade där innan... Bambusarna har nog växt en 40 centimeter sedan förra sommaren. De kanske trivdes i lerjorden - FIASKO idag så fall... hehe... lite betongrör är nere och en del stooora svarta stenar ska dit!

To be continued...


Är det så...

Är det så alltså att allt går i LEOPARD i år - YES!!!!
Jag har redan nu en bra kollektion i det mesta nu... Paraplyet från Ica... Jumpsuiten från Lindex...
Jag själv har underpantys, bikini, linne i det... o kidsen, ja kidsen har det i fladderbrallor, också underkläder, toppar, linnen, leggings... JA... alla girls i vår familj kör LEOPARD i år...


Grausterminalish...


Tack tjejer för all fina omtanke! Jag har så jäkla ont just nu och mitt ben blir bara värre och värre. Va fan, är det så det ska vara nu varje blogginlägg.... NEJ :) Men ibland... nu dax för steninlägg!

Här om dagen åkte jag på shoppingäventyr. Men först en kopp kaffe hos min väninna Marie som även tog mina fina foton när jag lastade om i bilen... ex antal attiraljer behövs för att köpa sten på GRUSTERIMINALEN! Samt foppatofflor...

Två stora baljor sten för 30 kronor. Sjukt billigt ju! Köpte även ett OLIVTRÄD... mitt första... så fint! Ska plantera det i kruka imorgon, då får ni se mer! Ska även fixa till min bambohörna... det är där stenen ska ner... kommer ju bli finfint!

Har ni själva nån bambohörna... ser gärna bilder och får lite tips. Och hur man sköter dem bäst! Vill ju att de ska växa & knaka... tjolong...


Women with machines,,,Vad tycks?? Det blev så bra ju... lätt som en plätt när rätt verktyg finnes!!
Så kuuul att bygga. Synd bara att jäkla ryggraden är sönder... för det bor en liten snickare inom mig...


Geo in the way...

Hela helgen har typ sprungit iväg... har hjälpt en kompis att bygga trädäck. Japp... två tjejer... varav en med grava ryggproblem :) ... byggt trädäck. Helt FINITO idag... men det blev en geocaching ändå!
Männen såg på fotbollen och jag & Marie rastade varandra med skattjakt!
Så skönt att värmen är här så man kan ränna i buskarna igen!!


Nya earrings...

Mina NYA favoriter... jag fullkomligt älskar dem!!
Älskar det mesta som finns i leopard, INTE ALLT - men dessa är klockrena och enkla!
Min mellersta har ett par svartrosagrå leopardmönstrade baggybyxor som jag baraaaa vill ha.. men de finns bara i barnstorlek :( Ni vet, inte nog med att det är leopard så är det i grått, svart & rosa... I like!


Idag har jag förresten skakat RUMPA! Vi var och såg Sean Banan OCH fick träffa honom backstage! Han är fantastiskt rolig med barnen! Tror han high fajva min son 5 gånger! Så stort :)
Lika glad mamma som son... hihi!!


G A R D E N on the wall...

Mina fina GARDEN bokstäver är klara!

Samt uppe på planket!
Fick idén från nån sida som sålde liknande bokstäver fast i betong! Kostade typ 175 kr per bokstav! Så jag passade på att utnyttja keramikkursen till bokstavsidén... blev snett & vint, men "hemmagjort" och i keramik! Inte så pjåkigt ändå...


Upp o ner, ner o upp...

Upp o ner, ner o upp... grisen gal i granens topp!
Ja, ungefär så är det. Upp o ner, ner o upp... men upp i allafall :)
Tack för alla fina ord & omtanke! It värms!! Det är inte så lätt när hälsan sviker en i nu snart tjugo lååånga år! Vill bara funka för mina barn... utan att ha ont och dissikera min ryggrad igen! 

Har pillat lite i trädgården den här tiden! Så skönt nu när sommaren är på G!
På framsidan av huset grävde jag upp min LAVENDELRAD på femton stycken och tog bort all gammal jord. Eller lera som det var! Vårt hus är byggt på en leråker och när vi flyttade hit så planterade jag en hel del växter i denna lerjorden! Sen har det inte växt så bra har jag märkt... så sånna projekt har det varit mest! Gödsling, ogräplockning.. tatt hand om trädgården! Riktigt skönt faktiskt att ta hand om det gröna! Ska bli mycket intressant att se om lavendeln tar sig!

Idag åkte mina betongtavlor fram! Och min keramiktavla! Ska få till en tavelvägg i trädgården av dessa... har fler på gång, så det blir ett härligt potpurri av betong & keramik på svarta husväggen...
Var faktiskt på keramikskapning på mina barns dagis igår... En dagisfröken som vet att jag gillar keramikfix frågade om jag ville komma in lördagmorgonen och skapa lite när hon ändå skulle dit och bränna barnens alster! Till hösten ska hon fixa en kurs för föräldrarna, så det kommer bli super med ännu mer keramik gångavstånd från huset!Japp, ännu fler spjut men på dagiskeramiken finns det GULD... GULD, fattar ni! Så jag var tvungen att göra fler spjut så jag kan se hur de blir i GULD!!


Trollsländan får också den bli guldig... kommer bli så fint!!Vad har ni hittat på då? Får kika lite på era bloggar då jag har varit ifrån datorn ett tag nu!

Go natt kära


Vaccationtime...

Lovade att visa bilder från Österlen.. för en vecka sedan typ. Men här kommer de!
Vi brukar stanna på ett ställe som heter Haward Busck och fika på. De har goda paninis och noga utvald inredning. Och så fiiiin butik - gammal inredd lada... fattar ni. Vitkalkade tak.... skulle kunna bo så! No problem!
Vitkalkat slipat tak...

Ja, det var väldans många foton... men tänkte att inspiration kan ju inte skada :)
Hoppas ni fick litta...

Blir lite glest med inlägg... vet ni. Operationen har först hunnit ikapp mig nu. Är inte nöjd med mitt liv just nu, med kroppen då. Tack gode för att jag har fina familjen o vänner... men natten då jag vaknade lam i sängen ger mig ångestattacker och smärtan som jag har nu skrämmer mig. Äter 6 doser nervmedicin varje dag och 2 morfin. Vet inte vad jag hade gjort annars... kul va!? I september ska jag träffa min kirurg för att diskutera nästa operation... tick tack! Hur kunde detta hända mig frågar jag mig... försöker vara glad och gör ALLT för mina barn. Pressar min kropp till att  hänga med på allt, men det har sitt pris... nu tänker jag inte bry mig att jag är "tjatig"... så har det alltid varit innan. Har varit omringad av människor i så många år som aldrig fattat min smärta eller to m tyckt att jag var löjlig o dum i huvudet... hade jag levt om så hade jag fan stått upp mer o sagt nej till mer saker... nu har jag inte orken till vardan med mina barn...

Det roliga är att nu, tre operationer senare.. bara för att jag står upp, är glad o upppiffad så tror en del att jag är frisk i nuläget. Fy fan.. orkar inte ens med människor längre. Så är man så noggrann själv med o fråga hur dem mår eller man är åtminstone intresserad... man ska bara ge o ge... hur fan ska jag kunna vara smärtfri efter att hela min ryggrad blivit dissikerad... löjligt att ens en del frågar eller säger.. JASSÅ, så du är frisk nu! Jo då.. hatar så jävla mycket just nu! Vi kan ta fredan.. kröp här hemma efter jobbet, hade nån jäkla ångestattack över smärtan... o somnade klockan sex på soffan av utmattning... helt borta. Så är det jämt... har sånna smärtor o de tar så mycket av min energi... Nu ska jag bara ta hand om min familj o skita i allt annat! Inga jäkla måsten längre... sååå... nu får ni se min lilla iriiterade sida! Men så är det! Hoppas ni får en lovely sunday :)


Österlen & bondgårdstrip!!

I söndags fick jag lite paniiik... det är typ iPad och Wii... och studsmatta och glass som gäller HELA tiden.. inget ut och cykla, springa till lekplatsen eller äventyrslekar som man själv hade! Såååå... jag bokade en BONDGÅRDS vistelse på Österlen... först besökte vi Haward & Busck och sen åkte vi till landet!

Bilder kommer ikväll... nu är det jobb!!
Litta får ni se nu :)
Hur spenderade ni era "lediga" dagar??


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...