Great balls of wire...

Hittade denna på Ilva idag - Great balls of wire... en smart & snygg kabelsamlare ( & roligt namn) ! Köpte aldrig den, men nu när jag är hemma och ser så många långa sladdar vi har så ska jag nog köpa en! Fanns i FLERA färger - den cerisa kommer hamna hemma hos oss!

Pris: 149 kronor


Från http://www.ilva.se/

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Linda

Håller med om att namnet är roligt!

2009-06-21 @ 22:06:22
URL: http://mammaganton.blogg.se/



Postat av: Marie

Hej.

Hittade hit av en slump och wooow vilket snyggt hus ni har. Har inte ens hunnit titta igenom ordentligt innan jag var tvungen att skriva ett inlägg.

Min dröm är att oxå få bygga ett helt nytt hus från grunden! Skulle vilja veta, om det är ok? Du kan maila mig om du vill, veta vad ca. ni har betalat för ert hus? Vad köpte ni tomten för osv... Vart ligger tomten/huset?



Verkligen helt i min smak, I LOVE IT!

Nu ska jag kika vidare...



Ha det så bra //Marie

2009-06-21 @ 22:14:08
URL: http://www.lucas-mamma.blogspot.com



Postat av: Camilla

Linda: hihi... eller hur!

Marie: Huset är köpt av Götenehus och de har byggt 3 etapper är i vårt område. Så alla husen är redan färdigritade av dem (man kan ändra lite själv) och de har köpt tomterna. Vi köpte hela konceptet från dem. Vårt hus ligger utanför Malmö så det var rätt så dyrt, men jag vet att Götenehus har olika priset vart i landet man bor/bygger. Det bästa är att prata med dem eller varför inte gå in på deras hemsida o kika om de bygger i ert område - de har nämligen sådan info på sin sida! Deras hus är riktigt fina o med bra tillvalsmöjligheter!

2009-06-23 @ 07:46:10
URL: http://husnr8.blogg.se/



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...