Babushka punkt nu

Jag & barnen fick helt underbara julklappar med babushkor/matrushkor från Ingrid, fotografen jag arbetar med. Foto kommer inom kort... kika här så länge...




foto från: http://www.babushka.nu/


God fortsättning...

GOD JUL

God Jul önskar Hus nr 8


Har ni varit snälla i år????


SÅLT!

Jag kan ju avslöja nu att efter 15 visningar så har vi sålt huset! Vilken rysare! Huset har dock varit nystädat i 4 i fyra månader så lite positivt har det varit... men fyyy vad jobbigt att inte få huset sålt! Nu är allt klart i allafall och vi flyttar om 5 veckor! Det betyder att vi måste börja flyttpacka snarast! Skönt när ALLT är över! Nästa sommar ska vi kavla upp ärmarna och göra en ny trädgård IGEN... det är ju lite dejavu på det hela. Håll tummarna för att jag inte får nytt diskbråck vid denna flytten också :)

......................................................

Igår fyllde min dotter 5 år... vi bakade tårta tillsammans och sedan fick hon pynta den själv! Åh, hon var såå stolt och hon var så duktig! Jag måste säga att detta är den finaste tårta vi nånsin har gjort... och den var sjukt lätt att göra! Så alla ni som snart ska ha prinsesskalas - gör en Barbietårta :)



Efter pyntet!



Hehe... de fick inte plats i tårtan...



.........................................................................

Nya huset står klart!

Här kommer lite nya bilder på nya huset! Vi har valt nästan samma inredning i köket som det nuvarande huset vi har! Vasken är annorlunda - en fyrkantig ho! Kaklet är nästan det samma som förut, de är lite mindre denna gången...







Snart flyttar vi :)

Matrushka adventskalender

Åh, jag älskar den! Den piggar verkligen upp en!!! Eller vad tycker ni?! Vi brukar fylla den med sötsaker & russin!


Min nya kruka...

Lite julpynt... min nya "grenkruka" som jag fyllde med murgröna och hyacinter!



Min adventsljusstake som jag fyndade p loppis för en tjuga!




Nymålat!

För några år sedan så köpte jag en adventsljustake i björk på Ikea och jag älskar den verkligen, formen är så härlig! MEN - björk - nej tack! Tiden går, smaken ändras därför fick den sig en liten make over i vitt!



Nytt utseende...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...