Så länge sedan...

Det var så länge sedan jag var inne på bloggen... har släppt mycket sista tiden, allt förutom mig själv och familjen!
Förstår att många har undrat vad som blivit av med mig och hur jag mår. Jag mår bra, bättre. En del symptom finns fortfarande, men har träffat doktorn igen och gått igenom mina prover som faktiskt är bra. Går på järntabletter och har "varvat" ner och gör en hel del för mig själv nu. Så det är skönt. Styrketränar 3 gånger i veckan, umgås med vänner och helgerna är underbara då de tillägnas barnen. Varje helg har vi mys och har kompisar som sover över och hittar på en massa bus med dem... inga måsten och det gör livet jäkligt mycket lättare! Fast denna helgen var jag dock ute och snurrade med min vännina till fem... som sagt, jäkligt skönt att tänka lite på sig själv. Jag vet inte när jag kommer tillbaka, kanske med våren då trädgården börjar blomma igen... då kanske även jag börjar "blomma" och får energi till bloggen igen. Nu ska jag bara ta det lugnt! Jag har 2 resor framför mig, en till Kraków och en till NY. Ska iväg med ett barn i taget och bara njuta... Ja, det är tufft att vara en mor ibland som ska hinna med allt - stress gör mycket och stressad är precis det jag har varit, därav alla sjuka symptom!

Så.. nu stressar jag ner och hoppas komma tillbaka med fler kreativa inslag i min och er vardag!!

Önskar er alla en härlig start på året.. min började inte bra, men det vänder nu och jag känner mig lyckligt lottad som har min familj, vänner och er!!

Vi ses på bloggen...


Hål i brallan...

Hål på barnens BRALLOR kommer ju titt som tätt... och titt som tätt så har jag alltid sytt hålen. IDIOT säger jag!! Hur kan jag ha missat dessa strykningskit.. jag har alltid trott att man skulle sy tygapplikationerna på byxan och har dratt mig för att ens kolla på TYGMÄRKENA - men det är ju bara att STRYKA!!! Å som jag har kämpat med smala nålar i jeansen!!!

Så, det är vad jag har sysslat med på sistone... alla hål har attackerats med tygmärke o strykjärn - so easy ju!! Kommer aldrig mer att sy ett hål i brallan nu... byxorna blev ju så mycket sötare med tygmärkena!!Kitty charmar verkligen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...