Kris?

30 års kris??? Nja.. kanske en lätt.. Jag & Marie svänger ju de lurviga cirka en gång i månaden och har alltid SUPERKUL!! Igår var det dags igen... På förmiddagen träffades vi i stan för lite shopping och fika, på kvällen mixades det härliga HALLONDRINKAR och VIMMEL väntades!

Nya skorna... köpte ett par i grått också! De piffade verkligen till outfitten igår...



Nytt smink... köpte ID BARE MINERALs kittet när jag var i Barcelona.. otroligt bra puder!! Rekomenderas!!



Get started kittet!! Såg att Kicks har samma kit just nu!



Fram med mixern...



...o hallonen!



MUMMA!!



Vi hamnade i VIPPEN med CHAMPAGNE och färska JORDGUBBAR!! Sååå najs!!



Hur var eran lördag?? Såg någon melodifestivalen?
Nu är det läggdags... är såå trött efter igår :)
Godnatt!!

Svart ska det va!!

Jo.. jag har ju haft STOORA problem med mina pålar :) !! Har inte vetat hur jag ska ha dem och om de skulle vara gråa eller svarta!! Så jag har förflyttat & målat om dem ett antal gånger den senaste tiden! Nu ska de förbli SVARTA...

Jag satt 5 pålar i diverse höjder på 2 ställen i trädgården samt planterat murgröna... stenar ska till vid senare tillfälle! Mina betongrör har också förflyttats ett antal gånger... men nu verkar de ha hittat sin plats!




De långa pålarna...



Murgröna ska planteras i hålen... de andra 2 har jag gjort om till SPOTLIGHTS!



Ny betongskål...



Fler som har yrar lika mycket i sina trädgårdar :) ???

Walks...

Det var länge sedan jag skrev om mina walks, men jag walkar fortfarande!
Ligger fortfarande på MINUS 10 kg, men siktar på minst 2 till... Vi går lite mindre nu när sommaren är här. Det var lättare att komma ifrån i höstmörkret medans sommarkvällarna går åt till trädgårdsfix o senare kvällar med barnen!

Onsdagarna är underbara... då går jag på jobbetid! En timma i Pildammarna... För det mesta så har jag följe av Marie och då slår vi ihop nytta o nöje :)

Vår 5 kilometersrunda i onsdags i bilder..

Snygga pålar i parken... inspiration, ja tack!



Testade att motionera i nya pjucksen... mycket bekväma trots remmar & nitar!



Pålarna välinspekterade!



Walkfoto #1



Mobilpaus!



Walkfoto #2



Himmelriket - vilken UNDERBAR syn! Önskar det var min trädgård...



10 år...

Idag firar jag & sambon 10 år tillsammans! Japp... det har gått väldigt fort!
DIREKT när jag såg honom så visste jag att det skulle bli vi... Det är alltså tiooo år sedan... jag var 22 år och han 28... tio år senare så sitter vi i hus med 3 barn och en stressig småbarnstid!

Hihi... det är verkligen underbart att tänka tillbaka hur det var när vi TRÄFFADES och hur fullt upp vi har det nu! Hade någon sagt att vi skulle få 3 barn på vår första dejt (där vi satt i lugn och ro och pratade utan att någon avbröt) så hade vi nog båda virrat på huvudet och sagt - nej, jag tror inte det...

Det blir inget firande idag, vardagen hann i kapp oss med 2 utveckligssamtal på dagis & skola, samt MFF på hemmaplan... jag blev dock överraskad med presenter från BODYSHOP imorse :)

Jag & min familj...







Betongtavla...

FJÄRILSTAVLAN ska upp på nya planket...


Äntligen...

Äntligen kom brevlådan upp... Min pappa & sambo fick HJÄLPAS åt då brevlådan vägde SJUKT mycket... 4 bultar behövdes få att få den på plats och nu kan jag skåda den dagligen!





Bilder på KITTET kommer... när regnet avtar - snart tack!

Bambu & Betong...

I helgen så påbörjade jag min BAMBUHÖRNA... Upp med gräset, ner med bambun och lite till... sänkte ner en gjuten betongskiva och la plattor på ena sidan för att kunna köra med gräsklipparen! Detta är min första bambu... får se om den kommer trivas!

Vill få upp MYSET i vår trädgård, tror bambun är perfekt för att få en lummig känsla snabbt!





Vit Tuvbräcka & Salvia i bakgrunden!



Betongankan gjorde jag till ett BETONGREPORTAGE i Hem Ljuva Hem Trädgård för några år sedan... hittade den i förrådet när jag städade där sist!



Plank the planks!

Jo, då var ju planket klart! Min pappa är så DUKTIG!! Jag älskar mitt nya plank! Nu har jag fler möjligheter till att plantera KLÄNGVÄXTER och sätta upp betongkonst! Min pappa ska hjälpa mig att konstruera en egen spaljé som jag filat på... sen blir det en lila KLEMATIS mot det gråa planket!







Igår kväll kom rollern fram... den grå färgen är samma som den gråa panelen på huset!


Plank på gång...

Imorse var det dags för en tur till Byggmax för att KÖPA plank m.m. Sen hem & jobba! Det var riktigt roligt idag! Jag & min pappa jobbar väldigt BRA ihop och min mamma tog kidsen så det slapp jag att tänka på. Så det gick undan med andra ord!!






Imorgon ska vi klä stolparna och när tid finnes så ska det målas ljusgrått! Äntligen kommer jag få upp min LOPPISBREVLÅDA ... den har legat i förrådet ett helt år! Sen ska husnumret upp eller målas på planket - får se vilket som blir bäst!

Kvack, kvack!

Traderafynd... såg den i en butik härom veckan för 279 kr... det kostade inte denna kan jag säga!
Happiest girl I ever knew!!




Fjärilar i papp!

 

Igår inhandlades nya FJÄRILAR till tjejernas rum! Så fina... alla fjärilarna är i olika mönster. Provade dem mot min rosa tapet, men det blev lite kaka på kaka. Så tjejernas rum blir det, de har både ceriserosa & vita väggar!

.......................................................................

Visst är det härligt nu när sommaren har kommit?? Jag tog fram min vinterjacka imorse och halsduken kom fram igen! Underbart när det är iskallt & stormigt i maj! Eller... ja, ni märker väl ironin! HATAR detta vädret! Imorgon ska dessutom jag & min pappa börja bygga på SOPTUNNEPLANKET... hyra släp o frakta hem brädor. Mmm.. men tack för det vädret! Kommer bli riktigt mysigt imorgon!!

Nått som annars är positivt med vädret är att det är bra att GÖDSLA... kom på det igår efter min walk, så igår klockan 23.00 gödslade jag gräsmattan & krattade i totalt mörker. Jag HOPPAS ingen av grannarna såg mig! Totalt galen kände jag mig.. men... men idag är jag såå glad. Det regnar på och gräsmattan FRODAS!! Och jag nyser :)

Förutom plankbygge, så är det mys idag! Mannen är iväg och tävlar rullstolsbasket och jag är hemma med barnen. Jag ska storhandla efter dagishämtningarna och idag ska det UNNAS!! Är sugen på marängsviss... o choklad... o


Tygtavla!

Barnens tygtavla är KLAR! Sent igår kväll så fick jag ett ryck och tog fram den stora skivan och började sätta fast tyget. Nu ska jag bara hitta rätt plats för den i barnens rum. Funderade först på att ha den som en anslagstavla men nu har jag funderingar på att ha den som SÄNGGAVEL! Ska fila lite till...


Träpelare...

Projektdag! Imorse när jag vaknade så blev det en tur till byggvaruhuset för att köpa TRÄPELARE. Har filat länge på min pelaridé... Började med att köpa hem 2 stycken, ska ha minst 5 när jag är klar...

Hem och gräva och sen måla... och där i mellan fixa middag, hålla kalas för mormor, min bror kom på besök, sysav, haft barnens kompisar över natten & dagen och sen planterade jag murgrönan! Helgerna är LÅNGA men ändå såååå KORTA :) Är så glad att jag fick gjort detta trots mycket på schemat!



Hörnan efter rensning av diverse gräs & stenar...




Efter målningen planterade jag en murgröna. Planen är att jag ska ha minst 5 stycken pelare, murgröna som slingrar sig upp, småsten på botten och en gräskant som jag ska gjuta själv. Betongrören med belysning ska komma upp från småstenarna. Ja.. det är alltså långt ifrån klart :) Men på GE!!



Köpte min allra första BAMBU idag... några tips på hur man sköter den??!




Jag har gjutit ännu ett betongansikte... det ska upp på framsidan av huset!
Nästa vecka ska jag och min pappa förmodligen börja bygga soptunneplank... sen ska ansiktet upp på planket!



L som i loppis...

Jodå.. idag när storhandling var på G så åkte vi förbi en skylt där det stod LOPPIS... så det var bara att svänga in och skynda fynda! Idag gjorde jag klipp och Marie gjorde klipp! Sjukt mycket fint, både i klädesväg, prylväg och möbelväg!!

Trevlig loppismiljö!



Jodå.. så glad är man när man fyndar!



Mitt fynd.. är ni nyfikna??
Jag är sååå glad över fyndet...



Mysigt ställe...



Maries fynd, ett bord för 50 kr!



Detalj...



Dessa köpte jag för 20 kr... till granen, trädgården, ja här ska det pyntas.



En fjäril... ska fixa till den till min egen stil med fjärilen som bas!



Och här är det som jag blev mest glad för, en lampa med prinsesskrona & speglar!







En gulddag med andra ord... köpte några plagg till mig också...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...