Nya kalasbilder...

Tack ALLA för era fina kommentarer från förra inlägget! Det värmer ju!!! Och eftersom sommaren är så höstig & kall så känns det ju bra med litta värme :)

Här kommer lite bilder från självaste kalaset!! Tjohej!

Alla Scooby sakerna vi har hemma fick hamna på bordet som EXTRA dekoration!!
Läskiga korvfingrar till lunch... så enkelt & så effektfullt!!De blev superläskiga efter en kvart i ugnen! Pommes till det så har man glada barn!Köpte nya tallrikar på Lagerhaus häromdagen... Circus heter serien. Passar mitt hem som handen i handsken - färglatt som attan!
Lekledare... Coola brillor som första pris i tipsrundan som startade i trädgården och fortsatte ut på andra sidan staketet! YES för regnuppehållet!!
Söta tjejer klurar på svåra SCOOBY DOO frågor...
Jag & min mellersta...
Läskiga matskyltar...Muffinsen med smörkrämen... maj gad så sviniga!!Hittade tomtebloss... jippey... men gu vad läskigt att tända dem!!

Så, det var detta kalaset! Nya tag nästa månad då min mellersta blir SEX år!! Puh...


Nu så.. kalas på gång!

Go kväll kära vänner!
Nu är det sista piffet på plats! Har arbetat hela dagen med kalaset. Hade jag fått betalt så hade jag varit rik nu :)

Tema: Scooby Doo

Aktiviteter: Tipsrunda med laminerade frågor & gulliga frågeformulär, godistävling & kasta boll på Scooby.. kostnad = en massa papper, färgpatroner & lamineringsmaskin (låna på jobbet kanske??)

Mat: Korvar (avhuggna som fingrar med en del matblod) & pommes

Efterätt: Glassbomb, marshmallows doppade i vit choklad & strössel, muffins med smörkräm, Scoobykex... himmabakade

PiffPiff: godisträd.. godishalsband med utskrivet scoobyemblem, satta på kvistar som klistrats på en blå bräda. Hemmamålad med vattenfärger.. kostnad = billigt & skoj

Till allt så har jag klippt ut en massa scoobybilder, klistar på gröna pinnar (grillpinnar färgade med karamellfärg), målat Scoobyprylar.. bl a ett litet "utklädningskitt" med nått från varje figur... ok.. om ni inte fattar så får ni se THE REAL THING från kalaset! Gratis i allafall!

Skojsiga & läskiga skyltar som jag klistat på vattenfärgsmålade wellpappsbitar!

Ja.. med andra ord! Vill uppmuntra er till kreativa o roliga HEMMAKALAS! Barnen växer upp så fort så ödsla inte tiden på leklandskalas! Det kanske ni inte gör.. men vet så många som har sådana kalas o det är ju så tråkigt! Två timmars av galet lekande.. Nä, kalas ska vara kalas!

Längtar tills imorgon... det ska bli skojsigt kul ju!!

So long mina vänner... ett potpurri av bilder kommer NU!!Dessa har jag klippt ut o satt fast på grillpinnar! Såg nått liknande på en amerikansk sida.. lite utklädningsaktigt!
Dessa har varit super. På med ett Scoobyfejs o in i en marshmallow eller muffins... piffigt direkt!Har man ingen benform så tar man det man har :)Fantastiskt goda!!Trevliga gottepåsar från Lagerhaus.. Överdrev lite o köpte nog rätt så mycket mer godis än normalt. Men är det KALAS sååå...Trevligt med ett personligt tackkort på påsen...Här är Scoobyfejsen.. visst piffar dem up!!
Köbemuffins!Grön SMÖRKRÄÄÄÄM!Tog två grenar o satte fast med pistollim i förborrade hål på en blå bräda! Voila.. bordsdekoration de LUX!!
Ahhh... litet extra inlägg!

Här är jag å fina Scooby...
Planerar inför nästa söndag.. SNÄLLA... låt det bli fiiint väder till kalaset!!Blå pappersduk är inköpt, likaså gröna papptallrikar. Tomtebloss... Ja, det är mycket som ska FALLA på plats för att det ska bli ett lull lull Scooby kalas... lägtaaar!

Litet trädäck!

I say PUH... and PUH!
Är finito. Tackar för morfinen idag!
Men som ni vet så struntar jag rätt så ofta i mina smärtor och gör det jag vill. Det tar tid, jag sitter på knäna, ligger ner... ja, jag har lite olika arbetsställningar och smärtstillande och kör på!

Det senaste är en BETONGBÄNK... den bränns (det vill säga torkar) fortfarande, men det är tre dagar sedan jag gjorde den så den är väl snart klar att ta ut ur formen! Snickrade ihop en form ifrån ett PAXSKÅP från Ikea. Man tar ju det man har...

Har även påbörjat ett annat PROJEKT idag! Bygga ett lite trädäck på 2x2 & en halv meter!
Först skulle gräset & jorden bort! Bort, bort för trädäcket ska sitta kant i kant med markplattorna... så min man kan rulla rakt på det!
Har även lagt två rader med samma plattor som det vi har för att "rama" in nya trädäcket!
Kommer bli så fint så! Hann med o köpa reglar & brädor idag! Pappa hjälpte mig med det.
Sen så har jag sågat och legat på knä, men grundjäkeln är lagd! Imorgon ska jag skruva fast dem med vinklar som jag BY THE WAY glömde på Byggmax. Virras!! Hoppas de har kvar dem och att jag kan få dem imorgon!
Ser ni studsmattan?? Den har jag grävt ner en tjugo centimeter under jord! Blev lite nimmare då plus att barnen har lättare att komma in i den.. jag är smart jag... hihi!!


Nu är detta TESTBRÄDOR.. men de två första är sådana som ska dit! De är 22x95. En smalare sort. Tyckte det kunde vara trevligt med mindre brädor på ett litet nätt trädäck!
Jag, jag vet... jag är CRAZY... kryper fram just nu! Har ju för fan en till operation som väntar... men VA FASIKEN... det är NU jag lever!! Heja trädgårdsprojekt!!

Kram kära bloggisar!

Förresten, det är många som undrar om betonggjutning och jag tackar alla för fina kommentarerna! När tiden finns, så kommer det mer om betong! 
I promajs ju!

Scooby plakat...

Snart dax för ännu ett KALAS och det ska bli så kul! Det är ju Scoobytema! Idag har det planerats & fixats!
Målade Scooby på en kartongbit.. den ska sitta på en påle och sen ska barnen få försöka pricka den med en BOLL och kanske ett litet pris kan vinnas... kan bli skoj!

Making Scooby Doobi Dooo...
Voff!!


Svart betong...

Idag kom det svarta fram! Var ju som sagt tvungen att se om det blev bra att färga plattorna litta!
Inte så PJÅKIGT faktiskt!! Mönstret kommer fram...

Änteligen kom min "svampgroda" till nytta... det ska ju även vara SNYGGT när det svampas... hihi!!
Oh la la... mina betongplattor är klara!


Dax för kalaaaas...

Japp.. det blir SCOOBY DOO tema. Finns ju så mycket som man kan göra till ett sådant kalas.. idéerna får man när när man googlar.. korten är fresh made och imorgon ska de printas & fixas till.. Valde en annorlunda Scooby bild. Lite coolare hihi...


Fick en idé...

Imorse vaknade jag med en idé... för några veckor sedan så fick jag tag på en fin rund VIRKAD duk och den hade jag tänkt ha till en betongidé jag burit på allt för länge nu...
Men betongbänk och dålig rygg är en rätt så dålig combo så det har dratt ut lite på tiden.. men så imorse så fick jag en NY alldelles lysande idé...

BETONG-WALK-PLATTOR...

Jag är ju in the making av en ny baksida med mycket småsten involverat... så då blir det ju alldelles utmärkt med små gångplattor...

Vi får välla se RESULTATET imorgon... ser inte så mycket ut för världen i dagsläget!!


Bamboo goes black!!


Japp.. you heard right!!
Köpte mattan på Ikea & visste redan från början att
DEN KOMMER BLI SVART
inom kort!
Det tog tjugofyra timmar!
Now BLACK it is...

Ser trevligare ut mot betongplattorna...
Tänk vad lite färg & pensel kan göra...
Lyckliga underverk!!

Älskar nya utemöblerna... mysfaktorn is ON!!

Godnatt kära ni!


Piff in the garden...

Oooh... idag har jag slitit in the GARDEN!
Först åkte jag till Sysav och slängde 14 säckar jord & sten... sen åkte jag och köpte sten!
Vilka vändor! Imorgon blir det en repris på det! Har nämligen ägnat några dagar till att gräva upp en del av gräsmattan. Och sen lagt sten där, små sten! En del nytt fräs inhandlades och planterades innan stenen kom på! Mycket najs! Det blev även en tur till Ikea. Först DINNER med kidsen och sen lite shopping! Fick hem dessa soffdelarna! Ammarö eller nåt! Nersatt till 199 från 1199... crazy ju! Tre delar köptes.. två monterades! Mannen får ta den sista imorgon! Han har det bra idag och är på firande fot av kompis som fyller 40!!
En annan sippar på femte VANILJTEKOPPEN och ska snart nattas!!


Och lite piff! De svarta korgarna är från Rusta.. fyllda med lavendel och en krydda.. Timjan? Eller rosmarin.. Har glömt! De fyrkantiga i ZINK är faktiskt också från Rusta! Billigt å bra!
Godnatt kära vänner!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...