Stubben!

För några veckor sedan hade jag min 35 års fest med mina goa väninnor! Vi hade en superkväll och jag fick otroligt många underbara presenter! Har inte hunnit fota än, men det kommer! Fick mycket med babushkor.. men framför allt STUBBEN! När Petra, min kära vän plingade på dörren och jag fick syn på denna välpaketerade sak så trodde jag att det var en svart stor kruka! Men när jag såg att det var en stubbe så brast vi båda i skratt! Hon är ju toookig!
När vi var på Hallongården, ett underbart fikaställe med färska hallon i omgivningen, så fick jag syn på denna underbara stora klump! Har nämligen en förkärlek till stubbar.´.. då lägger denna GALNA kvinna detta på minnet och fixar den till mig! Har stora planer för den... hihi... så klart! Och I love!
 

Black it is!

Har jag visat min SVARTA altan?? Tror nästan inte det! Var i valet och kvalet, länge! Men sen så bestämde jag mig och INGEN återvändo finnes! Men jag är nöjd. Ibland saknar jag det ljusa träet men jag har mycket svart, betong, grönt i trädgården, ja plus rosa & turkos och detta kommer fram på ett helt annat sätt med det svarta! Så så fick det bli!!! Är det fler med svart altan? Am I alone????
 
 
  

Min nya betongbänk

Gokväll kära vänner!
Det har varit en hektisk tiiid så jag har inte kunnat blogga... snyft!
Har haft en vän från Tyskland på besök och när hon åkte så åkte VI direkt till Göteborg och sen Österlen i en vecka.. puh!
Men en liten BETONGBÄNK som jag har gjort måste jag ju bara visa. I love!
 
Nu är det natti natti!
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen...kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...