En liten paus...

Som ni alla märkt så har jag inte skrivit något på ett tag... en vän till mig gick bort för 2 veckor sedan så det har varit tungt. Jag ska på begravning nu på onsdag...

Kram från mig!

Attention...

Attention SÄGER jag bara... spana in Simon & Tomas blogg... en viss MOI smyger på deras foton.. haha... underbart!
De är ett minne för livet... jag hade en underbar underbar helg!!

http://www.tv3.se/simonochtomasblogg


I fredags...

Så då har jag LADDAT upp 40 foton.. puh! Detta är från fredan, från vår VIP-dag... 

Massor med jobb! Onsdagen gjorde jag hela trädgården. Jag grävde ner 15 pålar, målade dem svarta och planterade murgrönor... torsdan spenderade jag på Ikea & Ilva och piffade huset på kvällen... köpte piff för 15 000 kronor. Underbart! Jag tog det som föll mig i smaken :) Så enkelt när man har pengar!!

Det första Simon sa till mig var "You´ve done a really good job Camilla" .. My god vad jag var nervös inför mina köp även om jag var supernöjd över allt! Så jag blev otroligt glad över att de gillade mitt pynt!Här POSERAR dem endast för bloggfoton till mig... så gulligt av dem!! Simon kallade på Tomas och sa "Tomas, we have to do something for Camilla... we go and PIFF for her"... jodå.. piff-foton kommer här!Anna Braun, redaktör för METRO gör en minifilm om huset!Jodå.. murgröna a la moi... den svarta bambuskålen hittade jag på Ilva. S & T har valt soffan, bordet, kuddarna och lampan från Ikea...
De små svartasilvriga skålarna är också från Ilva.. endast 35 kr styck. Mycket bra pris... Skrivbordet + spegel + lampa har S & T valt från Ikea!!Fågelboet hittade jag också på Ilva... halva priset! Så gillar ni det får ni passa på att fynda :)Tvålkopp med chokladdoft från Ilva.. doftljus från Ikea!Här har S & T gjort en liten FRÄCKIS... orangebrunt mosaik infällt som en hylla på väggen!
Mina PÅÅÅLAR!!
Framsidan var bara småsten så där har jag enbart planterat MURGRÖNA för att få upp litta grönt snabbt!13 stycken gröna hamnade på ena hussidan... jag är så trött på att gräva ner plantor kan jag säga :)
6 Ikea PS svarta plastkrukor fick bli UTEKRUKOR. I dem planterade jag gräs samt buxbomar!! Ja, osså pålar!


Killarna har smak... de fixade till en mycket smakfull dukning!Till arbetsrummet valde dem en LÄDERTAPET så jag matchade med 2 stycken Ikealådor som är flätade i brunt.. påminner om läder. Där planterade jag också buxbom!!


Hallen... bordet är ett MALM från Ikea med en annorlunda tapet i bakgrunden. Väldigt effektfullt!
Känner ni igen den gröna ÖDLAN... termometer från Ilva! Äger en själv... piffar till fönstret!
Alla krukorna köpte jag på Ikea... de har verkligen jobbar HÅRT på den fronten - de har i alla möjliga färger & former!Nått som jag tycker är väldigt trevligt är att det enda som S & T flyttade på som jag hade lagt ut kvällen innan var den silvriga FÅGELN som ni kan se ovanför den röda bokhyllan. Jag hade satt den på den röda malmen i hallen då jag tyckte den passade bra där mot tapeten med fåglar på. Så jag frågade Simon om det blev kaka på kaka men då sa han "No, we lika kaka on kaka but the bird really find its place on the bokhylla"... man kan inget annat än att ÄLSKA honom... we lika kaka on kaka... härligt!!Träkrukorna är INTE min smak men de passade bordet de hade valt. Var väldigt osäker på dem... men de lät dem stå kvar :)

MINGEL!!


'

Summa summarom... jag är så nöjd. Dels så har jag haft fria händer att köpa smått o gott för, dels deras underbara jobb med huset... de har verkligen smak är så duktiga när allt kommer på plats... jag är så nöjd med att som endast marknadsassistent ha kunnat arbeta så pass bra med dem och att alla har gjort sitt och blivit nöjda. Jag VILL jobba som inredare nu... haha... my god vad det är KUL att piffa!

Så det var allt för ikväll... dag 2 med Simon & Tomas kommer i dagarna!

Fantastisk dag!

Det har varit en fantastisk dag men jag är för TRÖTT för att blogga... lite info o foton får ni dock!

Simon & Tomas är helt otroliga! Vilka personligheter! Jag har verkligen fått mig en tankeställare.. ok de är fantastiska inredare och kan mycket om färg och form, men det som slår mig mest är deras personligheter, deras charm! Jag är helt såld! Deras glädje och positiva anda INSPIRERAR.. nu låter jag nästan lite kyrklig... men deras snabba invit i mitt liv ska jag ha med mig resten av mitt liv! De har verkligen fattat vad som är meningen med livet!! Jag har verkligen njutit idag - många intryck och härlig inspiration!!

Bilder från PIFF & PUFFA kuddar kommer ev imorgon!
Så klart bjöd jag Marie på VIPPEN idag!!
15 fina...

15 fina gick igår - Ilva & Ikea... det blev många kundvagnar!
Gissa om jag är slut.. middan åts i bilen på Ikeas parkering, sen var full fart till SKEGRIE för piff & piff!

Fler pålar a la svart, växter & pynt åkte fram.Igår på kvällen blev det dessutom lite STAND UP i grannbyn med Peter Wahlbeck!
Det var superkul.. skratta är viktigt! Det tråkiga var att det var lite folk där, vi var 30 stycken gäster. Så det blev lite familjär stand up... kvällen slutade i allafall väldigt bra! Peter Wahlbeck satte sig vid mitt & min sambos bord - så vi satt och snackade o drog skämt tills det var stängningsdags... inte så pjåkigt ändå att vara i en icke fullsatt håla. Igår Peter Wahlbeck, idag Simon & Tomas! Ibland är gräddfilen TOTALLY öppen!!

Om 20 minuter sticker jag till visninghuset... allt ska upp o piffas - såå kul!!

Hoppas S & T inte hackar ner på mina pålar :)
Telefon till mig...

Det händer JÄKLIGT mycket på jobbet just nu! Jag har hand om PIFFET i visningshuset + hela trädgårdssidan! Jag har MASSOR av med foton att visa men de får ni se imorgon kväll.. om jag hinner!

Idag när jag höll på som bäst i huset så ringde telefonen.. jo då - SIMON i luren! Det var första gången jag pratade med honom så gissa om ett stort SMAJL fanns på mina läppar när jag lagt på???!!!

Jodå.. så på fredag kommer Simon & Tomas ner till oss och jag hoppas VERKLIGEN de kommer gilla mina svarta pålar i trädgården!! Jag har nämligen grävt ner 14 stycken, målat dem svarta och planterat murgröna runt om!
By the way - jag köpte växter till visningshuset - 32 murgrönor och 20 andra sorter! Jodå... så det är fullt upp!

Imorgon ska jag köpa PIFF på Ikea, Ilva och Rusta sen är det allvar! Fredag morgon är det VIPPEN och på lördag är det öppen visning!

Haj haj för idag!! Håll tummarna!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...