Inga fler...

Det blir INGA fler bilder på ett tag då vår kamera är på lagning i 3 VECKOR!!! Den har betett sig skumt ända sedan vi köpte den och idag åkte den in....

Jag ska försöka låna mina föräldrars kamera under den här tiden men fram tills dess blir det inga foton...
Har hunnit pyssla en hel del i helgen i allafall.. den ena lampskärmen har bytt tyg, så nu är den turkos och så har jag börjat måla en ny tavla... det LÄR bli massuppdatering sen :)

Camilla


Nya lampor...

Vi håller ju på att planera tjejernas rum för fullt så jag har letat lite inspiration på nätet och har FASTNAT för danska Rice... alla deras saker är så härligt färgglada!! Älskar deras lampor såååå nästa projekt blir mina nya FYND från Myrorna... lamporna ska få sig en färgglad make over!! Den bruna lampan ska kläs i samma turkosa tyg som skåpet jag fixade i helgen, sen får det bli en ny tur till Stoff & stil efter fler tyger...


Behöver lite HJÄLP - jag vill sätta upp minst tre lampor i en klunga - vart får man tag i en förgrening för lamputtag i taket som gör att man kan hänga många lampor i samma kontakt?

Inspirationen från Rice...

foto: www.rice.dk


Pixie design

I veckan fick jag mitt efterlängtade halssmycke från Pixie design... barnens namn är stansade i ringen ... Aj love!!!SuperNöjd!!

Jag är SUPERNÖJD med skåpet! Det blev bättre än jag hade tänkt mig...
Tjejerna var överlyckliga igår kväll när skåpet sattes på plats i deras rum... lådorna fylldes med diverse och skåpet fylldes med deras lekmat!!


SneakPeak

En sneakpeak på skåpet...

Mina tjejer tycker projektet är superkul... de längtar sååå tills de får in skåpet på sitt rum!!! Jag med för den delen... ska försöka bli klar med det till ikväll... to be continued!

Betongkurs

Idag har det varit en KREATIV dag... höll en betongkurs för några i byn och som vanligt var det SUPERKUL att gjuta!!

Bilder från dagen...
Of course fikade vi efteråt... Helena som var med på kursen är en mästare på att baka småkakor med piff... både goda att mumsa & fina att se på!!På tisdag ska vi "öppna" betongformarna, så då kommer det fler bilder från gjuteriet!!

Tack tjejer för en mysig förmiddag, trots STORMEN :)

Så klart...

Så klart hann jag med en liten sväng på loppis innan skogsknyttet imorse...

Klipp #1 - Rörstrandsmuggarna för 35 kr...Klipp #2 - en klocka för 15 kr!Nymålat!

Igår efter jobbet åkte jag iväg och hämtade mitt nya PROJEKT - skåpet! Det är jättefint och som gjort för en make over med sina raka kanter men ändå annorlunda stuk, bl a fötterna är lite lejontassaktiga!

Kvällen igår blandades med Idol och lackering...Idag blev det ett besök på Stoff & stil, var ute efter detta tyget...... men det var slut! Skitjobbigt... hade planerat att ha det så allt stod plötsligt still. Hade inte en susning vilket tyg jag skulle välja. Till slut köpte jag två olika tyger... får se om det blir bra med något av dem!! "Fågel" tyget komme rin om en månad men jag kan INTE vänta utan vill ha skåpet klart så fort som möjligt...

Köpte dessa tygerna...Skåpet ska lackas några gånger till, eventuellt ska lådorna tapetseras - får se hur tygerna passar till spilltapeten jag har här hemma!

Pysselhelg...

Vid fem idag ska jag åka och hämta ett skåp från en Blocketförsäljning... Jag hoppas verkligen att det blir av (blir alltid skeptiskt vid Blocketförsäljningar) och att tjejen håller sitt löfte om att ringa mig idag... isåfall vet jag vad jag SKA göra ikväll!!!

Tjejernas rum är ju under förändring... det ska byggas vägg, nya sängar ska in, väggar ska målas, fler lampor ska upp, hyllor ska köpas, skrivbordet ska fixas.... JAPP, med andra ord så väntar en UNDERBAR tid av fix, trix & kreativitet!!!

En sneakpeak på skåpet...Antingen ska skåpet bli ceriserosa och vit på bakstycket eller vit med en rosa tapet på bakstycket... får se när/om jag får hem skåpet idag!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...