Ikea igår...

Igår, ca 17.40 gick jag in på Ikeas hemsida för att se om Norum luckorna hade kommit! Jag förstod att de nog inte skulle dyka upp en dag efter att de var slut! Men så fel man hade... de fanns redan på lager. Hela familjen var inne i bilen på mindre än 2 minuter (Ikea stänger 18.00 på söndagar), hehe, det var rätt så roligt att ena minuten bara vara hemma och andra minuten sitter alla i en bil. Nu är Norum luckorna på plats och det blev jättebra.

Jo, tänkte också berätta att Optimera har börjat sälja Vinyl väggdekorationer. Vet ej om de är billigare än på andra ställen, men man kan se dem uppsatta och det är ju alltid nått.

Bild på bänken... tyvärr KAN jag inte visa mer, det är kaos runt omkring tv bänken. Vi har ju annons på blocket nu och vi hoppas bli av med allt väldigt snart. Just nu har vi 2 soffbord, 2 tv bänkar, flyttkartonger och nästa vecka kommer soffan... ja och 2 små barn... KAOS, KAOS, KAOS!!

image143

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Maja

Ser ju superbra ut! En högblank tv-bänk står högst upp på våran (okej, min) vill-ha-lista! =)

2007-09-03 @ 20:04:11
URL: http://cactusvit.blogg.se/Postat av: åse

Där var de ju! Synd man inte ser det höblanka bara på bilden :)

2007-09-04 @ 09:49:11
URL: http://fullthus.sePostat av: jessica

Det blev snyggt! ska ni har några handtag? Får jag länka till dig?

2007-09-04 @ 10:37:30
URL: http://detvitahuset.blogspot.comPostat av: Camilla

Maja: Tack! Ja, vi är verkligen nöjda och ska köpa en till att ha bredvid. Åhh, snart flyttar vi o då ska det verkligen bli spännande att på allvar inreda vardagsrummet, nu är allt så hipps om happs med dubbla möbeluppsättningar & flyttlådor...
Åse: Mmm, det är svårt att fota det högblanka... jag njuter varje dag av min nya bänk. SÅ ljus & fräsch!
Jessica: Vi ska bara ha tv bänken "plain", inga handtag. Funkar alldelles utmärkt + så är det svårt för den minsta att öppna skåpet o slänga ut alla våra filmer har vi märkt :)som med den gamla tv bänken. O ja, klart du får länka till mig. Blir bara glad!!

2007-09-04 @ 10:53:13
URL: http://husnr8.blogg.sePostat av: Malin

Hej! SÅ snyggt det blev! Förstår att ni är nöjda. :) Längtar tills vår bänk är färdig, man har ju så många projekt nu. :Z
Ha en fortsatt bra dag! /Malin

2007-09-05 @ 13:39:15
URL: http://inspirationsdesign.blogg.seRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...