Nu har vi köpt tv bänk...

Nu har vi köpt tv bänken, men de högblanka Norum luckorna var tyvärr slut (så klart)!! Jag får hålla utkik på Ikeas hemsida för att se när luckorna kommer in igen.
När vi har flyttat så ska vi köpa en till bänk och ha båda bredvid varandra, just nu får inte plats med 2! Jo, metallbenen köpte vi på Optimera - är jättenöjd med dem! Roligt att pussla, allt behöver ju inte köpas på Ikea :)

Tv:n passar inte alls till tv skänken, den är alldelles för tjock! Men vi ska ha det så här ett tag tills vi köpt en LCD tv. Allt tar sin lilla tid (PENGABRIST, mammaledig, 3 barn, nytt hus :) :)) innan alla bitarna faller på plats...

image142

image141

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: jessica

snyggt! ett par kompisar har den med frostade luckor.

2007-09-02 @ 10:08:10
URL: http://detvitahuset.blogspot.comPostat av: Frida

Vad fint det blev!

2007-09-03 @ 10:03:35
URL: http://ww.cultdesign.blogg.sePostat av: Lotten

Hejsan! Vilken fin sida du har! Visst är det du som har/hade Camillas garden? Jag kände så igen bilderna från er terass.... det måste vara samma!
Jag kommer att titta in här snart igen.... en favorit direkt!

2007-09-03 @ 12:02:35
URL: http://ornnastet.blogspot.com/Postat av: Camilla

Jessica & Frida: Tack... nu när Norumluckorna är på plats så är dte ännu finare :)
Lotten: Jo visst är det jag som har Camillas garden. Jag bloggar mest nu, men pysslar fortfarande med trädgården - orkar dock aldrig uppdatera gardensidan. Va skoj att du hittat hit också och fortsätt att kika in, snart flyttar vi och då blir det massor av med inredning här...

2007-09-03 @ 12:29:32
URL: http://husnr8.blogg.sePostat av: Isabelle

Snyggt det blir! Jag är supernöjd med mina Bestå-stommar och högblanka luckor. Ska bli kul att se fler bilder sen. :-)

2007-09-03 @ 17:55:43
URL: http://fixaodona.blogg.sePostat av: åse

Snyggt såklart eftersom vi ska ha samma! Vi väntar dock med inköpet tills vi flyttat. Men man kanske skulle gå bort till IKEA och köpa luckorna då om de ev är en bristvara, får se hur det ser ut här i HBG.
Vi har också tjock-tv ett tag till, trist men man kan ju inte köpa allt med en gång :)

2007-09-04 @ 09:47:52
URL: http://fullthus.sePostat av: Frida

Jag har själv tänkt att bygga en liknande tv-bänk och letat runt jättemycket efter fyrkantiga, blanka metallben. Du skriver att du köpt dina på Optimera. Hur mycket kostade de? Och hur höga är de? På bilderna ser de ut att vara nästan exakt vad jag har letat efter, men det är lite krångligt för mig att ta mig till närmaste Optimera, så man vill ju helst inte åka dit i onödan...

2007-09-06 @ 23:24:24
URL: http://platine.wordpress.com/Postat av: Camilla

Benen är 10 cm höga och kostade 43 kr... kolla lite längre bak i min blogg, där finns ett foto på benen när de i Optimerabutiken. Där kan du se bl a fästena o hur de ser ut omonterade.

2007-09-07 @ 11:32:25
URL: http://husnr8.blogg.sePostat av: Frida

Åh! Då är de ju perfekta! Och bra pris också. Tack så mycket! Och vid tillfälle ska jag absolut ta och titta igenom hela din blogg. Säkerligen kan jag finna mer tips och inspiration... Du verkar ju ha bra smak! ;)

2007-09-10 @ 10:53:02
URL: http://platine.wordpress.com/Postat av: Frida

Nu har jag ringt och pratat med en Optimera-butik och tyvärr hade de inte de där benen inne utan de var beställningsvara. Han sa att han skulle kolla upp vad det skulle kosta och ringde tillbaka till mig efter ett litet tag. Benen skulle behöva skickas från Tyskland och en fraktavgift på 300kr skulle tillkomma, vilket genast gjorde det hela väldigt mycket dyrare. Men det konstigaste var att han sa att tillverkaren, Hettlich, hävdade att det inte fanns någon Optimera-butik i Sverige som hade dem inne. I vilken Optimera köpte du dina? (Du har ju tom fotobevis på dem hängades i butiken liksom...) Däremot har jag hittat ett par andra ben som jag tycker är riktigt snygga: http://www.beslagdesign.se/produkter/45/639
Den är den kromade varianten jag är intresserad av.
De ser väldigt snygga ut tycker jag, men tyvärr kostar de ca 3 gånger så mycket som de du tipsade om. Men å andra sidan tillkommer ingen dyr frakt på dem och så kan Fredells trävaruhus beställa hem dem, och där jobbar min brorsa och jag kan därmed få lite rabatt. Lutar därför mot det alternativet just nu. Men tack iaf för hjälpen och din inspirerande blogg!

2007-09-20 @ 11:56:19
URL: http://platine.wordpress.com/Postat av: Camilla

Hej Frida!
Kolla på länken du skickade, benen ser riktigt bra ut. Verkligen supersnygga. Det du,,a är att de är så dyra o man behöver 5 stycken ben till varje bänk, men å andra sidan är det som du säger att om de ska skicka efter de andra benen från Tyskland så känns det som om man lika gärna kan ta dessa. Men du, det jag tycker är konstigt är att de inte har tagit kontakt med Optimera i Malmö. Benen finns ju här, jag har ju to m bildbevis :) PLUS så har jag ju precis köpt 10 sådana ben senaste tiden... de skulle ju kunna skicka efter dem från Malmö o då tycker jag att det känns skumt att DU ska behöva betala frakten. Det är ju ingen bra service från dem. Försök att få tag på en annan säljare o börja om från nytt o se om de kan skicka hem ben från Malmö... annars så var dem verkligen snygga, de här andra benen... de kommer poppa upp skåpet rejält!

2007-09-21 @ 06:05:12
URL: http://husnr8.blogg.seRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...