En plågsam dag idag...

Dagen har varit lång & jobbig. Idag kom sängarna och medarna... Det började med att de ringde från Ilva o sa att de skulle komma nån gång mellan 11-14.00. Från klockan elva så tittar jag på klockan stup i kvarten. Till slut kommer dem och jag ringer min pappa och frågar om han kan hjälpa mig att packa upp sängarna och skruva fast medarna.
Mmm... medarna kom med leveransen idag men inga monteringsmuttrar. Efter att ha sovit 3 nätter på en madrass direkt på golvet så ville jag ha sängarna uppe idag. Så jag ringde Ilva och de undrar om jag kan åka till dem och hämta muttrarna. Nä, definitivt inte. Inte nog med att vi har betalat Ilva 500 kronor för transporten så ska jag åka dit och hämta en av varorna som glömdes.... Jag sa till honom att det finns en anledning till varför folk anlitar deras budfirma och att jag ska ha muttrarna så snart som möjligt eftersom vi hade hjälp här hemma NU, så efter många om och men och minst 4 samtal med Ilva så skickade dem en taxi hem till oss med muttrarna och sängarna är uppskruvade.. tjohooo! Det ska bli så skönt att sova på dem inatt!

image425

I allafall när min sambo kom hem från jobbet så var jag helt slut, dels sängarna och monteringen, dels 3 barn och allt annat jag har gjort idag... så jag gav kidsen middag, städade upp efter dem, satte på diskmaskinen och skulle precis iväg till Mobilia och min efterlängtade REA på Hemtex när min äldsta dotter ville följa med. Ok, på med kläderna på henne, hann byta bajsblöja på båda barnen och en snabbdusch på den ena, passade på att tömma soporna och sen så skulle jag bara hitta skärpet till min dotters jeans. Kom på att det ligger ett längst ner i tvättkorgen, hittar det och drar i det. Skärpet flyger upp och slår till mellersta biten på ett av mina fingrar som svullnar upp med raketfart. Helt sjukt - det är blått och rött och svullet på EN sekund. Gråter en skvätt, vill bara iväg - efter en stund så har jag lugnat mig, skrattar mellan tårarna att det är så typiskt att allt detta händer när man bara vill iväg.

Min bula :(

image424

Jag kom i allafall iväg till Hemtex och det blev en del bra köp idag...

3 x påslakan för dubbelsäng, ett prickigt dra på lakan till min dotter, en Blue Satin pläd och 2 handdukar till tjejerna!

image428

image426

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: drazenka

hej Camilla! fina sängar,och hela ditt hem är modern och fräsch,hoppas allt väl med lille Max
kram drazenka !

2008-01-16 @ 23:03:36



Postat av: susanne f

God morgon
Tänk..jag gjorde nästan samma sak som dej igår.Dels var jag på Hemtex, handlade en fin vaxduk...Sen slog jag mig på knogen, ett blodkärl brast och fingret svulnade upp. Men idag är det bättre....
Ha en bra dag//susanne

2008-01-17 @ 07:24:57
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/



Postat av: anette

Visst är det typiskt!Hoppas du sovit som en ängel inatt och fått lite ny ork. Väldigt snygga sängar!

2008-01-17 @ 08:15:38
URL: http://vibyggerhus.blogg.se



Postat av: Dinka

Åh en annan skulle behöva verkligen nya sängläder allt fr underlaka,kuddfordral och påslakan..dessurom beöver vi en nu bäddmadrass..den vi har nu är dålig...Låter det billigt.Typiskt när man ska till IKEA oc hanldla sängkläder så är de såååå DYRA i vit färg ligger på 500kr för dubbelsäng..det tycker jag är dyrt för att var IKEA :( måste jag säga...men men de måste ju köpas in så är det bara..Ha en trevlig dag!

2008-01-17 @ 09:46:10
URL: http://www.dinki.blogg.se



Postat av: Sandra

Oj vilken dag! Härligt att du fick sängarna monterade trots allt tjorv. Du kommer nog sova gott i natt :) Kram Sandra

2008-01-17 @ 12:27:36
URL: http://tjohalia.blogg.se



Postat av: Claudia

Attans att jag inte kikade in här förrän idag!! missade ju rean nu!!
Men men.. hoppas fingret är bättre.. ja det är typsikt när man har mycket att göra som sådant händer.. Men det beror nog ganska mycket på att man är stressad.. och då blir man ju faktiskt lite klumpig också =) nu ska jag kolla dina senaste inlägg här på bloggen! kramar

2008-01-19 @ 15:01:00
URL: http://cladde.blogg.se



Postat av: jenny

Usch.. Jag vet hur det kan vara! Hemtex har ju alltid REA eller? :) Stor kram

2008-01-21 @ 09:14:28
URL: http://jennyk.blogg.se



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...