Mellan barnakuten & bröststockning...

... så har vi hunnit med en sväng till Ilva och beställt sängar!

Barnakuten låter allvarligare än det är, men det är det enda stället man kan vända sig med bebisar som är sjuka. Lille Max har fått en kraftig ögoninflammation och har haft rinnande var från båda ögonen och svullnad. Men efter nästa 5 timmar (PUH) på barnakuten så har han fått antibiotika och mår mycket bättre.

Igår åkte vi till Ilva för att se på sängar, vi beställde en som heter Silence. Nu ska vi sätta ut våra gamla på blocket och vi hoppas verkligen att någon vill ha dem. Bara tanken att hyra släp och slänga sängarna känns som värsta projektet! Iallafall... det var snöstorm utanför Ilva igår! Jag med min tunna jacka frös som bara den och det räckte för att febern skulle komma och mjölkstockning var ett faktum. Det var en lång och smärtsam dag igår, men idag är det MYCKET bättre.

Jo... en kudde följde med hem från Ilva igår :) De har fortfarande REA!

image404

Sängarna.. jag längtar så tills vi får dem!

image405

För er som inte besökt Ilva på länga kan jag berätta att de har omorganiserat och fått in väldigt mycket heminredningsprylar. Förr var det mest möbler. De hade bl a dessa vaxtyger... härliga färger & mönster!

 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Hilajn

Skönt att du mår bättre. Kan ju vara ett rent helvete med mjölktockning.

2008-01-04 @ 11:53:30
URL: http://hilajns.blogg.sePostat av: Busliv

Ånej, mjölkstockning är ju pest! Har haft en sisådär 6-7 st med varje barn ( 3st) Sist fick jag infektion också, gör skitont hela tiden!!!!!

Skönt att du mår bättere.

2008-01-04 @ 15:52:35
URL: http://busliv.blogg.se/Postat av: Busliv

Hi,hi förresten ser du att du skrivit Bröststockning i rubriken!!! Det har jag aldrig hört förut?

2008-01-04 @ 15:53:36
URL: http://busliv.blogg.se/Postat av: susanne f

Hej
Inte kul med mjölkstockning.
Med Max fick jag bröstböld...ingen hit kan jag säga.
Ha det bra
//susanne

2008-01-04 @ 16:02:14
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/Postat av: anette

Skönt att höra att ni både mår bättre, och kul att läsa lite om inköp till huset. Vi behöver också ny säng, men tyvärr är de ju inte gratis så det får nog vänta lite.

2008-01-04 @ 17:19:09
URL: http://vibyggerhus.blogg.sePostat av: Camilla

Mmm.. skönt att man är inne på tredje barnet för då har man lite i bagaget. Jag ammade som en tok igår, duschade varmt o låg i sängen med min feber. Max mös bredvid i min värme :)

Anette: De sängarna som vi har bokat är nedsatta just nu, så vi har haft lite tur där o "sparar" ca 8000 kr. Vi kikade på dessa sängarna för några veckor sedan men orkade inte ta itu med sängköp då jag var höggravid... o nu så är samma sängar nedsatta. Lite tur får man ha ibland :)

2008-01-04 @ 18:18:22
URL: http://husnr8.blogg.seRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...