Förkylning PLUS en strejkande kamera!!

Hej på Er!!

Jag är så förkyld, hela familjen faktiskt så det blir inte så mycket bloggande. Kameran är dessutom mot mig - skärpan ställs inte in längre utan jag får mecka väldigt länge för att kunna ta några bilder. SURT, så här i sommartider!!!

De senaste dagarna har jag försökt få ordning på trädgården, huset ska ju snart säljas. 3 planteringslådor är klara, jag har planterat murgrönor vid det nya "armeringsjärnstaketet" och jag har klippt gräset för första gången sen det rullades ut!

Igår var vi och kikade på duschväggar på www.inr.se och fann en dimgrå som vi ska ha. Vi har också valt badkar... det blev ett 1800x800 från Gustavsberg. Det är lite längre och bredare än standard - ska bli skönt att kunna få lite mer utrymme i badet :)

Detta ska vi ha:foto: www.gustavsberg.se

Ajöken så länge... nu ska jag vi gå igenom TILLVALSLISTAN till nya huset, imorgon ska den nämligen vara inne hos byggfirman!!!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Snusans Inredningsblogg

Snyggt badkar! Kul med lite annorlunda stil än dom vanliga standardkaren. :)

2008-06-26 @ 10:52:10
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com/Postat av: anette

Jättesnyggt! Vilket jobb du lägger ner, jag är imponerad. Hoppas det löser sig med kameran snart så vi får se lite bilder.

2008-06-26 @ 11:07:58
URL: http://vibyggerhus.blogg.se/Postat av: Linda

Det där med kameran händer mig ibland också. Då har jag kommit åt autofocus knappen. Det låter som om du gjort det också. S¨det är bara att leta reda på den ;)

2008-06-26 @ 11:34:01
URL: http://mitt-i-mossan.blogspot.com/Postat av: Number nine on Melon Lane

Jättesnyggt badkar!

2008-06-26 @ 19:16:10
URL: http://hilajns.blogg.se/RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...