Lindströms i Lomma...

Vi var också & kollade på badkar idag - hela familjen! Kidsen var i sitt essä. Varför envisas en del butiker att ha vatten i sina visningsbadkar!!! Hehe... vi fick springa fram och tillbaks efter kidsen samt försöka ha en normal dialog med försäljaren.

Trots allt så fick vi all info vi behövde inför badkarsvalet - puh! Vi ska nämligen klydda lite med planlösningen i det nya huset och behövde hitta ett badkar som passar för att det ska gå ihop.

Vill ha denna duschkabinen... kostar tjugosextusen kronor!!! Det blir inte den kan jag säga!När vi kom hem efter både loppis & badkarsrunda avnjöt vi en god paj i trädgården, planerade vidare för nästa hus som by the way syns bakom pajen :) Så himla härlig dag!!!Är det fler som har fyndat på loppis i helgen??

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Linda

Tur ni inte flyttar så långt! Jag kan se huset från Isabellas rum och från vårt datorrum! :-)

2008-06-01 @ 20:08:07
URL: http://mammaganton.blogg.se/Postat av: Emelie

Ja jag har med loppisfyndat i helgen! Jag var på min första (men abslut inte sista) loppis i lördags. Så roligt! Jag fyndade en vattenkanna och en liten urna. Har bild på det i min blogg!

Fina saker!

2008-06-01 @ 22:15:38
URL: http://emeliese.blogg.se/Postat av: Hanna-Sofia

Var på loppis men handlade ingenting.

2008-06-01 @ 23:22:47
URL: http://nancyandi.blogg.se/Postat av: jessica

Hahaha, ja det där med vatten :)Åh vad smarrig paj!! Vill du dela med dej av receptet? Min dotter ville alltid kissa eller så slängde hon snorpapper i alla visnings toaletterna hon såg :))

2008-06-02 @ 19:51:17
URL: http://detsvartataket.blogspot.comRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...