Kakel...

Vi kikade på kakel till nya huset häromdagen. Vi fastnade för detta. Idag har vi vita matta 10x30 plattor och trivs väldigt bra med dem. Men nu när vi har möjlighet att välja nytt kök igen, så tåls det att tänka på annat kakel.!

Är det någon som kan tipsa om bloggar eller andra sidor mewd liknande kakel uppsatt så vore jag TACKSAM :)


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Kattis

Hej! Sånt där kakel har vi funderat på, och har nog bestämt oss för att skaffa, nåt liknande i alla fall! Vi funderade också på sådana plattor som ni verkar ha nu, men tror att det kanske blir för mycket vitt tillsammans med våra högblanka luckor. Det blir ju mer fog med "mosaik"-varianten. :) Ska bli kul att se vad ni väljer!

2008-05-28 @ 21:32:46
URL: http://www.tjornebrant.sePostat av: Evelina

Hej Camilla. Hittade din blogg... så spännande att ni ska flytta igen, lycka till med inredandet och grattis till lille Max! Kände igen Zofia på bilderna, hälsa till henne om hon nu kommer ihåg mig!

Evelina

2008-05-29 @ 09:32:02
URL: http://evelinagustavsson.blogg.se/Postat av: Evelina

Aha så du gillar också DM... de är helt underbara :) Träffade Martin Gore 2006... det var allt en upplevelse det! Slutade förra hösten på Tornfalken, fick nog av allt! Fast jag saknar Izabela, bättre arbetskamrat kan man nog inte hitta eller förskollärare!

2008-05-29 @ 12:13:16
URL: http://evelinagustavsson.blogg.se/Postat av: Hanna-Sofia

Vi kommer ha kakel i den storleken i vårt nya kök i svart glaskeramik. Om jag har möjlighet ska jag föröska ta mig till lägenheten och fota nästa vecka.

För kaklet bör vara på plats vid det här laget.

2008-05-30 @ 23:48:31
URL: http://nancyandi.blogg.se/Postat av: Lotta

Hej!Länkade mig till din blogg via en annan :)

Jättekul läsning!

Kan tipsa om 2 liknande kakel till dig.

Det ena kommer från Dekora kakel och det andra från Golvabia. De heter town och det andra slick. Finns i både matt och blankt.Kommer tyvärr inte ihåg vilket som är vilket. Kolla deras hemsidor./Lotta

2008-06-02 @ 22:36:18RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...