Barcelona dag 3

Här kommer lite bilder från den tredje dagen! Då var vi lite mer säkra på staden och fötterna hade vant sig vid de långa promenaderna! Gick ner 3 kilo på semestern trots all mat & dryck jag fick i mig - så promenader FRÅN morgon TILL kväll är alltså superbra om man vill gå ner i vikt :)

LÅNGPROMENAD till Zoo:et... tur att det var så fint väder för vi gick nog i 2 timmar för att ta oss dit! Barbie fick hänga mé!!

Finally - Zoo:et!!Delfinuppvisning...

Vår son i sitt esse...
Vi var så hungriga efter allt gående till och på Zoo:et och när vi till slut skulle äta så blev vi ATTACKERADE av en påfågel. Alltså, verkligen attackerade. Vad vi ÄN gjorde så skulle den fram till oss och ta vår mat! Han fick tag på Nåmis korv och det slutade i ett KAOS av ketchup & gråt!!
Tvättlinorna fanns överallt... ser inte så rent ut, eller?!Vi bodde väldigt nära Casa Mila, så vi tog rätt så många foton på det innan vi gick in dag 4!Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: jenny

riktigt härliga bilder

2009-12-20 @ 21:44:05
URL: http://jennyk.blogg.se/Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Vi e oxå trötta i fötterna efter mycket promenerande idag! Det blev bla en tur till akvariet, efter att ha blivit inspirerad av dig :-) det va väl värt ett besök (och trötta fötter)! Men sen blev det tunnelbanan hem :-)

Men 2 timmar till zoo:et blir det nog inte, fast delfinerna va otroligt söta.Nu ska vi snart ut o käka tappas!

2009-12-22 @ 20:04:53
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...