Lime, rosa & vitt

För nån dag sedan så åkte vi till IKEA för att köpa nya möbler och få i ordning lite på tjejernas RUM! Efter julen & alla kalasen så kände jag att det behövdes lite ORDNING & REDA! Efter många om och men med tumstocken så bestämde vi oss för att köpa Expediten och det var ett mycket BRA val... tjejerna fick vars en då de delar rum. Emellan Expediterna så ska jag hänga en rumsavdelare från taket. Ellos har en jättefin med genomskinliga pärlor - tror det kan bli kanon!

Lite bilder... boxarna köpte vi på Ilva... de är lite piggare i färgerna än Ikeas!Efter lite terapiarbete så var sambon nöjd & jag är glad att jag slapp, de är jäkligt jobbiga att montera ihop!

Tv:n ska bort så fort vi har byggt en vägg i rummet och då ska tv:n upp där istället... ja, projekten väntar runt hörnet VILKET jag älskar!!Kommer ni ihåg lamporna som jag köpte på MYRORNA? Jag satte upp en av dem precis men glömde fota. Den har fått en turkos make over - bilder kommer!!Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: InneoUte-Malin

Här händer det grejor. Så fint det blev på flickornas rum. Gillar verkligen boxarna från Ilva. Det ska jag komma ihåg. Lampan såg också lovande ut. :-)

2009-12-29 @ 20:32:41
URL: http://inneoute.blogg.se/Postat av: Hildur - fixa&dona

Vilken härlig rosa färg du har målat på väggen! gillar Önskar jag bodde lite närmre ILVA. För dom där lådorna skulle göra stor nytta här hemma. Gillar att de är lite mer kulörstarka än vad jag sett nån annanstans.

2009-12-29 @ 23:09:05
URL: http://www.kanal5.se/fixaodonaPostat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Så fint ni har gjort o så mycket ni har hunnit med! Både i tjerjansrum och i hallen!

2010-01-01 @ 20:12:35
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...