Urban Living...

Vi ska beställa Wave hängaren till hallen så jag har googlat fram det billigaste priset på Urban Living - vet någon om de finns nån annanstans till bättre pris så får ni hojta till!

Ah, den blir bara finare och finare ju mer man ser på den! I vårt nuvarande hus så har vi inte haft någon bra lösning för att hänga upp kläderna och med 3 barn så har man RÄTT så många jackor som då har hamnat på golvet i hallen.... så nu får det bli hängare de smart och då känns ju Waven rätt så given med sina många "krokar"!

Ni som har den, är ni nöjda?Urban Living har väldigt mycket som jag vill ha, bla detta durkslaget frå Joseph Joseph. Ett lätt ergonomiskt durkslag i plast som är lätt att hålla och använda. Handtaget fungerar som ett stöd så att det kan stå av sig själv - mycket praktiskt!!Jag funderar även på att komplettera våra dricksglas... lika bra då jag aldrig kommer till skott när jag går i stan!


foto: www.urbanliving.se

Nu ska jag bara komma till skott och klicka hem det :)


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Hildur - fixa&dona

Jag har två uppsättningar Wave-hängare (4st). I båda hallarna. Är sååå nöjd. Många barnjackor som får plats på liten yta. Och att dom sedan är ruskigt snygga dom där hängarna är ju inte direkt nån nackdel. ;-) Kan varmt rekommendera ett inköp!!! Trevlig vecka!

2009-01-11 @ 19:38:13
URL: http://fixaodona.blogg.se/Postat av: Anonym

Hej camilla

komiskt...vi har också funderat på wavehängaren i hallen....den är rätt ultiamt i våra hallar!

Denär så snygg

kram grannen

2009-01-11 @ 19:38:36Postat av: hemmabloggaren

Urban living har mycket fint som vanligt. Krokarna har jag också kikat på, men kan inte hitta någonstans att placera dem för tillfället.Jag har lagt till dig i min länklista, är det ok? Om inte, säg till.

2009-01-11 @ 19:55:00
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.comPostat av: Alina

Du verkar vara en jättesöt och snäll tjej! Ville bara säga det:)

2009-01-11 @ 19:57:32
URL: http://emmiealina.blogg.se/Postat av: Andréa

Tjena :) Gillar du smink? Eller bara att läsa i allmänhet? Kika in i min blogg. Kommentarer uppskattas!!

2009-01-11 @ 20:20:30
URL: http://makeupartisten.blogg.se/Postat av: Tjohalia

De är riktigt snygga sånna hängare skulle jag också vilja i våran blivande hall. Kram Sandra

2009-01-11 @ 20:52:05
URL: http://tjohalia.sePostat av: Ulrika

Du ångrar inte ett köp av Wave. Har du vägarna förbi Simrishamn någon gång så kan du kika in i deras butik.

2009-01-11 @ 21:02:34
URL: http://nakirlu.blogg.se/Postat av: Annah

Ja, de är riktigt fina och praktiska!

2009-01-11 @ 22:17:27
URL: http://ljuvligahem.blogg.se/Postat av: HUSnrNIO

Den ensamma waven i hallen skulle behöva både avlastning och sällskap kom jag just på.

2009-01-12 @ 10:32:49
URL: http://hilajns.blogg.se/Postat av: Cornelia

Jag har Wave hängaren i vårt arbetsrum, man kommer nämligen in där om man tar trädgårdshållet, vilket många av våra vänner gör. Så den passade perfekt där! Tar ingen plats, men rymmer många jackor och e väldigt snygg när där inte hänger några jackor :-) Men våra vänner har inte förstått riktigt att det e en hängare, de tror att det e prydnad ;-)

Vi köpte den på Miljögåden i Lund kommer inte ihåg vad den kostade. Men jag prutade ner den 100 spänn för det tog flera månader innan jag fick den, för de skulle beställa hem den men den kom aldrig. tillsist fick jag mejla leverantören och kolla så att de hade den i lager, sen vidarebefodrade jag deras svar till miljögården o först då fick de tummarna loss. Fruktansvärt dålig service, dröjer nog innan jag handlar där igen :-(

2009-01-12 @ 10:46:41
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/Postat av: Maria Nilsson

Hej,

vill först säga att jag är så glad att du börjat blogg igen. Jag får såå mycket härlig inspiration från dig. Längtar tills du börjar med trädgårdsinspirationen igen:).

Jag funderar också på en wavehängare, såå snygg. Först skulle vi ha ett skoskåp i högblankt men det gick sönder, verkar vara väldigt dålig konstruktion på vissa sådana. Så nu får det bli wavehängare istället. Skulle vilja ha svarta, men tror att det blir lite för rörigt med svart där så det kanske blir en vit...hm, svårt.

Kommer du med några andra snygga lösningar till hallen så visa gärna dom här. Såå svårt med förvaring när man har barn och dessutom är hallar alltid för liten....trots att man har ett nytt hus. Varför görs dom inte större???

Ha det så gott!

2009-01-12 @ 12:59:30
URL: http://www.villa113.blogspot.comRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...