Favvopåsarna i repris...

Jo då.. en gång i veckan STORHANDLAS det här också! Ibland är det kul, ibland är det tråkigt & jobbigt! Middagsinspirationen är inte alltid på topp! Som i tisdags... det blev samma "gamla" vanliga ingredienser som jag kom hem med!!

För några månader sedan så SLUTADE jag packetera maten i affärernas plastpåsar - för det fanns alltid minst ett HÅL i varje påse när maten packats upp. Och med hål betyder det att en hel del soprester rinner ut i sophinken när påsarna återanvänds. Pappkassarna i affärerna är bra men BABUSCHKABAGSEN är snäppet bättre - så dem åker ALLTID med.

Så här FINT kan man alltså storhandla :)O ja.. så fint kan man ha det i trädgården med :) Våra plattor har "åkt" upp då gatan ska asfalteras i sommar!

My beloved KASSAR!!På schemat idag - ONYTTIGHETER - en inbokad Espresso House lunch med grannen och Italiensk buffé med Marie på kvällen! Har dock walkat som en tok denna veckan och vikten är nere på -9 kg!

Söndag: 9,5km
Måndag: 7,7km
Tisdag: MFF, dvs paus - mannen var inte hemma så jag kunde walka
Onsdag: 6km på dagen, 6km på kvällen
Torsdag: Paus & Skoj


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Linda

Sååå himla otyggit var det inte idag :-) Tack för en nice lunch!

2010-04-08 @ 13:51:39
URL: http://mammaganton.blogg.se/Postat av: Alexandra

Fin fina bags!!man skulle ha sådana.Vi packar också i så mycket i plastpåsarna så det blir hål i dem.Men man behöver soppåsar också.

2010-04-08 @ 14:05:18
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.comPostat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Himla smart! Problemet e att jag oftast handlar direkt efter jobbet o då inte alltid kommer ihåg o ta med mig kassar hemifrån.Men det skulle behövs! För det går inte åt lika många plastkassar till soporna längre sen de införde sop- och matsortering i Lomma.

2010-04-08 @ 16:31:27
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/Postat av: Petra

Hallå där!!!!!

Du försvinner inte nu. -9kg, det räcker länge. Du ser hur fin ut som helst.

NU får du ta det lite lugnt ;)Jättefina påsar, vi har miljoner papperspåsar från affärerna i källaren, men man köper nya varje gång. Både dyrt och onödigt!! Ska nog se mig om efter några plastbagar.

ha det bra!

2010-04-08 @ 17:03:30
URL: http://godisfrun.blogg.se/Postat av: Ensamma mamman

Snacka om att göra handlingen mycket roligare! Kram

2010-04-08 @ 18:07:22
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.comPostat av: Karin

Snygga bags. Gör det lite roligare att handla. Vilka fina bilder du hade tagit i sonens rum, gillade den första :)

2010-04-08 @ 19:04:28
URL: http://karinsinredning.blogg.se/Postat av: Susanne F

Snygga baggar..själv har jag tråkiga ICA kassar..i och för sig återvinning men inte så roliga. -9 kg..bra jobbat Camilla, själv har jag bara gått ner 5 kg..men kämpar på

Kram

Susanne

2010-04-08 @ 19:47:51
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/Postat av: Piffa o Puffa

Hej!

Vad smart med såna kassar till affären, det ska jag också köpa. Jag blir så inspirerad av dig att börja röra på mig och käka nyttigt. Ska försöka ta mig i kragen. Ditt hem är så otroligt fint att jag nu börjar vela över mina val till vårt nybyggda hus. Jag har i stort sett valt vitt överallt för jag är rädd att jag ska ångra mig. Jag har aldrig varit så här feg tidigare, kanske är det en försenad 40 års kris:)

Ha det så bra.

Anette

2010-04-08 @ 23:38:01
URL: http://piffaopuffa.blogspot.comPostat av: Camilla

Linda: Tack själv... räkmackan var riktigt mumsig! Det får vi göra om :)

Alexandra: Jag brukar köpa de vanliga plastpåsarna o packa med mig hem i babuschkabagsen... så har jag dem utan hål :) Fast det har tagit flera år för mig att komma på! Kan inte packa mer i plastpåsar :)

Cornelia: Jag vet.. händer mig med. Då blir det hålisar i plastpåsarna hihi!

Petra: Håller med... dyrt o onödigt att alltid handla plastpåsar.. bags ÄR smart :) Jo, nu har jag gått ner vad jag ska... jag äter fortfarande mer nu än jag gjorde innan, men motionen gör att jag rasar i vikt just nu... så var både marängssviss o pizza förra helgen! Nu ska jag försöka hålla min vikt!!

Ensamma mamman: Visst... jag blir ALLTID gladare när jag tar upp mina favvisbags... känns lite lyxigare också än att komma med bruna pappisar!

Susanne: Grattis till - 5.. det är riktigt bra! Jag är nöjd nu, ska bara försöka hålla vikten o träna upp mina muskler nu! Jag köpte mina bags på Systrarna grene.. de har lite roligare bagar där!

Piffa & Puffa: Tack! Vad roligt å höra att jag inspirerar... det är så lätt också när man vl bestämmer sig att lägga om sin kost o börja motionera! Jag är sååå glad att jag äntligen gått mer mina "gravidkilon"

Amen du.. angående valen till huset! JAG hade panik.. har jag valt rätt eller fel... gaah! Hihi.. så det är fullt normalt. Så länge man håller sig till neutrala färger så håller det i längden. Kikade lite på din blogg o det ser ju jättebra ut. Snyggt med gråa klinkers o mörkt trägolv! Vi tog ljusljusgrått i hela huset o nu i efterhand så har jag målat om på de ställena som jag kännt varit för vita! Som sagt.. det är bra att vara liite feg o ha det stilrent i många år :)

2010-04-09 @ 11:51:39
URL: http://husnr8.blogg.se/RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...