Hyllplan a la flyttbara!

Sonens rum börjar bli ett rum - nu fattas bara sängen, förmodligen en ODDA säng, lite tavlor och lite mer mysbelysning!!

*****************

Jag har ju visat elefanterna & skåpen innan men det senaste (som jag dock satte upp i julas) har jag nog inte visat än!! Det är de TURKOSA hyllplanen som jag satte upp efter jul & födelsedagsfirandet. Min son fyller nämligen år 4 dagar efter julafton och leksaksfirande x 2 SVÄMMADE över hans rum. Jag fick "lätt" panik... eller rättare sagt - jag fick PANIK på allt som låg överallt så jag åkte iväg till Ikea för att inhandla lite smart hyllförvaring!Och smart blev det.. så här blev det:Hyllplanen är kanon - de flyttas upp & ner efter behov... en bra hyllkombination som funkar i många år!! CLEVER!!!!

Till påsken så fick mina barn FÄRGGLADA korgar istället för påskägg... nu fungerar dem som leksakskorgar!! Också clever :)


Så här ser resten av rummet ut:
Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Mia

Rummet är jättefint, nystädat är alltid fint tills leken kommer igång ;o)) Min som har en Odda som vi är väldigt nöjda med, han har sänggaveln med bokylla till, insidan har vi målat grön som tapeten, den är ju röd från början. Sonen har lådor under sängen just nu, de kan sen bytas mot en extrasäng, smart.

2010-04-07 @ 11:06:25
URL: http://tallglantan.blogspot.comPostat av: Sus i Hus

Så himlans fint du har fått till det! Ha en härlig kväll

Kram kram

2010-04-07 @ 21:01:45
URL: http://susihus.blogg.se/Postat av: Evelina

Super nice! Och väldans vad du är clever :)

2010-04-07 @ 21:36:34
URL: http://evelinagustavsson.blogspot.com/Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vad färgglatt och fint!

2010-04-08 @ 09:28:09
URL: http://www.inspireramera.seRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...