Nä... den ska bli klar!!

Jag är sååå envis... trots att jag var helt slut igår efter första matchen med fåtöljen, ryggen sa bla ARRIVI så kunde jag INTE låta bli att börja pilla lite på fåtöljen igen igår kväll... det är JAG i ett nötskal!

Man är ju egentligen helt finito, man är ju inte bara själv utan man har ju även kids att ta hand om också och som tar mycket energi... hade 3 kompisar till kidsen hemma igår och made some pancakes till dem med glass och sen en massa lek och alles som hör till. Vilket funkar bra.. ibland är det bättre att ha huset fullt för då blir det av någon anledning lugnare... men sen så är man uttömd för det man bara vill sätta klorna i och det är kreativiteten som finns i en hela tiden...

Egentligen hade man ju velat sluta jobba, öppnat en butik och pillat med gammalt och nött dagarna igenom och sålt av efterhand och sluppit allt hemmafix vid sidan om... så det kreativa kommer ut från hjärnan... en trisslott med vinst hade inte varit fel just nu!!

I allafall igår kväll så bäddade kidsen ner sig i vår extramadrass som vi la i vardagsrummet och så låg dem där och tittade på mig när jag workade.. så mysigt! Hoppas de får fixet med sig när de blir stora!!

Avslutade fixet imorse.. ja, alltså del 2 av 4... så det är en del WORK kvar på den :)


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Johan Åström

Hejsan!Mitt namn är Johan och jag jobbar för ett Svenskt företag som heter Betsson. Anledningen till att jag kontaktar dig är att jag Önskar att du länkade till en av våra websidor, http://pokerskola.com, från din bloggrulle.Som tack för hjälpen skickar jag dig 2 Trisslotter. Jag skickar dem till dig samma dag som du länkar!Är detta möjligt?Om Betsson kan du läsa i vår blogg

http://about.betsson.com/sv/Nedan ser du några bloggare som gör detta, kolla i deras bloggrulle

1. http://salkert.se

2. http://adaras.se/

3. http://moonzanna.se/Johan Åström

2011-08-22 @ 14:16:17
URL: http://pokerskola.comPostat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

I´m so impressed! Det e värsta pilljobbet o klä om fåtöljer men det kommer bli grymt snyggt :DSynd att det inte e så lukrativt att va tapetserare, annars hade du ju kunnat utbilda dig till det eller gå som lärling :)

2011-08-23 @ 22:21:33
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...