Dagen med guldkant...

Igår var dagen med en liten GULDKANT! Min väninna Marie tog med mig på ÖSTERLENÄVENTYR till Kiviks Hotells invigning av sin nya Italienskinspirerade trädgård!!

Levande musik i bakgrunden... lovely!

Björn Ranelid öppnade upp stenstatyn med underbara ord. Helt otroligt vilken talang han har med svenska språket. Tog oss med STORM!!

Han gav statyn några väl valda ord som ristats in i stenen - "Havet och himlen är Kiviks äldsta vänner"!!

Maten var UNDERBAR! Lamm, hälleflundra, pocherat ägg.. allt i små skålar som serverades i ett. Det var bara att NJUTA och det gjorde vi.
Solen sken som aldrig förr, inte ett endaste moln i sikte... vind?? Vilken vind?? Det var ett perfekt väder för en perfekt dag!! 

BO Hagström var på plats för att signera böcker. Han verkade så go... måste vara härligt att vara Bo. Ha ett eget matlagningsprogram och resa till Italien och prova nya rätter & smaker. Go Bosse, Go!!

Mellan maten och ostbrickan fick jag ner ett ostron och ett glas champagne... inte helt fel!Ok, ostbrickan var inte att leka med. Ostarna = sjukt goda! Fikonen = perfekt solvarma! Marmeladerna = maj god vad goda!!

Efterrätterna kom också i flera omgångar, jordgubbar med grädde samt en rabarbermix!! Fick ner några penséer i magen också!!

Efteråt så tog vi en kopp kaffe utanför hotellet, givetvis eget TERMOSKAFFE :)
Gräsmatta + en kopp är ju rikigt najs... sen cruisade vi vidare på Österlen. Hamnade på ett loppis, åkte till stranden och smed sommarplaner och sen him till LA FAMILIA... just det, fick ju med en Watt & Veke lampa också... lite shopping hanns med i Simrishamn!!En underbar dag hade vi. Batterierna är fulladdade och minnena sitter förhoppningsvis kvar tills vi sitter på himmet!! Underbart att åka iväg o bara yra en hel dag...Det var alles från GULDKANTSDAGEN... nu var det lite extra lyx att vara på hotellminglet, men bara att åka iväg så här till Österlen är en lyx i sig! Nästa trip dit blir med våra kids + ett tält... ska bli mycket intressant!!

Fler som ÄLSKAR Österlen??

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: petra

jjaaaaaaa, Österlen är superfint!!!!!!

2011-07-01 @ 16:09:17
URL: http://godisfrun.blogg.se/Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Det låter som en helt underbar dag!

2011-07-01 @ 20:42:57
URL: http://houseofjammi.blogg.se/Postat av: Anonym

Det var en toppen dag! Fler sådana!

2011-07-03 @ 16:40:57RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...