Fix fix fix

Puh.. idag har det varit en FIXARDAG! En jäkligt bra fixardag! Engagerade kidsen i en del projekt - så vi har borrat, skruvat & hamrat en hel del. Älskar ju sånt, så jag är trött nu men jäkligt nöjd!

Under nya databordet så har vi haft en härva av sladdar, inget ovanligt under ett databord, men jag har ju stört mig såååå på det! Så idag åkte de upp med DIVERSE upphängningsmaterial så sladdisarna sitter just nu som klistrade under bordet! Så skönt... lilla omgjorda pallen är det ENDA som syns nu under bordet! Riktigt najs!

Min silvriga grenlampa som köptes för ett tag sedan sattes upp. Har filat på platsen ett tag men så idag bestämde jag mig för hur högt den skulle sitta... vilka PROBLEM man har alltså :)

Plutodräkten är klar... hade ju gjort ALLDELES för långa ben & ärmar.. hehe... men det kapades ner idag! Svansen är pooo, så nu kan julshowen börja!!

Sen har vi bakat pepparkakor, pysslat och städat bland teckningarna! Barnen har egna "mamma mu mappar" där vi sätter in diverse pysselprojekt och teckningar! Högen var så stor nu med deras alster så att de är på plats nu känns bra! Vill spara så mycket som möjligt av det som de gör så de kan ta fram det i framtiden! Det är helt fantastiskt vad fint kidsen ritar. Jämfört med oss vuxna som inte har fantasin kvar på det sättet som de har!

Julakransen kom även den fram idag! Den är fejk och från Ikea... Även lightsen är därifrån. 9 kr för ljusslingan! Billigt! Har inte bestämt mig om den ska hänga utanpå dörren eller inne i huset! Den ger verkligen mys julkänsla!

Ljusslingan för nio kronor! Pysslade inte ihop pappmönstret utan körde endast lamporna!Fejkgranen!Den går på batteri, så lilla dosan tejpades fast där bak!
Klart och väldigt juligt!
Så, då är söndan slut! Mår som en prinsessa! Älskar när jag fått gjort mycket under helgerna... Antingen är jag sjuk i huvudet eller har en bokstavskombination. Men när det råder ordning och reda även i skrymslen så funkar jag som bäst! Så jag välkomnar denna nya "städade" vecka! Fler som mår bra av att fixa fixa fixa? Vet att vi är många :)

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Ojaa, fast jag har som sagt lite problem med fantasin nu för tiden...eller förresten energin var det jag menade :)...mycket fantasi men lite energi.Men håller med om att det är skönt och veta att skrymslen och vrån är iordning, just nu är inte mina det kan jag säga.

2011-11-28 @ 10:23:17
URL: http://www.majamyra.seRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...