Silverkulor...

Stan, stan, stan... så farligt! Så mycket fint det finns typ ÖVERALLT!! Årets påskpynt är verkligen piffat! Turkosa ägg med silverkanter och då snackar vi om de här vanliga påskäggen... de man fick med tusen kycklingar på när man var liten... nä, nu är det alltså piffiga ägg som gäller and I like!!

Hemtex har ju jämt sina "ta fyra betala för tre"... så jag passade på att köpa nya handdukar! Snygga & bra kvalle! Har kikat på dem länge... och de är verkligen pricken över i:et hos oss! Sen så blev det en tur till Clas O... de har verkligen POPPAT upp sig! Fick en del trädgårdsinspiration...
Ser ni de stora silverkulorna? De är till trädgården... riktigt snygga att ha i virrvarret av marktäckande murgrönan. Köpte den lilla, som ändå var stooor... endast 49 kronor! O fina utelamporna... helt klart VILL ha!!

Handdukarna i vågigt mönster!







Måste också berätta så ni kanske kan skynda fynda... sprang på sjukt bra fynd till sonen på Å! Vinterns Didriksson vinterjacka & termobyxor var nersatta från 1200 till håll i er, 300 kr. Yes, jag köpte nån storlek större till NÄSTA år!! Så najs! Sen hade de rea på sina jackor... de här VARFÖR DÄRFÖR märket. Så en blå jacka till våren för 150 pix... Mor var glad när hon kom hem... När man har tre kids så är många bäckar små ett måste!! 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Louise

Har 2 st små & 2 st silverkulor sedan innan & jag verkligen älskar de. Piffar upp trädgården på ett snyggt sätt. Får se om det blir fler hem hit i vår ;)

Du är grym på att fynda!!!

Trevlig lördag

Kram

2012-03-17 @ 08:57:46
URL: http://stylinghouse.blogg.se/



Postat av: Petra

Snygga handdukar!!



Var köpte du jackan och byxorna?

2012-03-17 @ 16:14:47



Postat av: camilla

Köpte vinterkläderna på Å, Åhléns :)

2012-03-17 @ 18:17:36
URL: http://husnr8.blogg.se/



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...