Lunch& fina barbapaporna...

Lunchtime! Fick en mättande SURPRAJS idag i form av Marie & ett Burger King Meal... så mummigt! Egentligen skulle M bara komma förbi med lite hon hade fått i UPPDRAG att handla till mig via en shoppinglista på SMS hihi!! Så det var ju snällt att komma med värsta kalloribomben... hmmm... jo då... det var snällt!!! Och fett... men snällt... slurp!

Listan = Två turkosa (of course) solcellslampor & en svart gummikorg!
Ock så litta animering...





Städade förrådet idag och fann min FINA barbapapafamilj! Gjorde den på keramiken för en sex sju år sedan! Då när jag hade ett barn. Min dotter ÄLSKADE barbapapa när hon var två år och jag minns det såväl när vi köpte filmerna och hon kikade på dem... om och om igen! Lilla, lilla Zofia har blivit stor nu... nah... men hon blev superglad när hon såg att jag tatt fram fina keramikfigurerna igen! Alla blev glada! Även jag ju! Blir ju så glad av alla fina färger och detaljer... BARBASKÖN är favoriten och han var roligast att göra...


Barbapapa, barbamama, barbaskön, barbafin, barbastark, barbabok, barbazoo, barbalala å så den sista har vi glömt namnet på.... störigt ju! 



JUST DET... Barbaflink... ja, alltså... hur kan man minnas det namnet!? Barbaflink... grr!!



Eller vad tycker ni?? Är jag ute å cyklar :) hihi...
KRAM söta ni..

Just det... mina köp som M kom med idag får ni se en annan dag! Blev superbra... måste bara köpa växter till gummikorgen... gräs tror jag!


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Postat av: Louise

Så fint ni har det ;)

2012-05-26 @ 08:33:51
URL: http://stylinghouse.blogg.se/



Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Jättesöta ju!

2012-05-28 @ 15:21:42
URL: http://www.majamyra.se



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...